bog društvo, zna li mi netko reć čime se da odvidat vida u frezama,ona u cijevi freze?
mislija sam da ću moć suzit freze(za medjuredno) samo odvidavanjem 4 vide M8 koje drže noževe..ali noževi ispadnu a freze ostanu u komadu...
pogledam u cijev freze, ima unutra vida i matica!!!
neka veća,bit će za gedor 24, 27, ili 30..
ali mista u cijevi, ima samo za neki tanki gedor ili cjevasti ključ!!
čime se da to odvidat??
moram li imat 2 takva ključa jer mi je u garaži samo freza bez mtk-a,pa nemogu ušaltavat mtk u brzinu, da kardan drži kontru?mogu li držat kontru, komadom cijevi, na noževima?
oće se dat to običnim gedorom rješit, i kako to sredit da se da u polju šta jednostavnije skidat-stavljat?ima kakav trik ili moram nabavit kakav alat baš za to i držat ga u polju?
ima neko više iskustva s ovim sužavanjem freza?
mislija sam da ću moć suzit freze(za medjuredno) samo odvidavanjem 4 vide M8 koje drže noževe..ali noževi ispadnu a freze ostanu u komadu...
pogledam u cijev freze, ima unutra vida i matica!!!
neka veća,bit će za gedor 24, 27, ili 30..
ali mista u cijevi, ima samo za neki tanki gedor ili cjevasti ključ!!
čime se da to odvidat??
moram li imat 2 takva ključa jer mi je u garaži samo freza bez mtk-a,pa nemogu ušaltavat mtk u brzinu, da kardan drži kontru?mogu li držat kontru, komadom cijevi, na noževima?
oće se dat to običnim gedorom rješit, i kako to sredit da se da u polju šta jednostavnije skidat-stavljat?ima kakav trik ili moram nabavit kakav alat baš za to i držat ga u polju?
ima neko više iskustva s ovim sužavanjem freza?