• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorenje (Štruc) MUTA

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,008
Zdravo. Gdje mogu kupiti nov motor za gorenje Muta stari tip? U Vž ili Čk?
Benzin ili dizel?
Na MUTU sam ugradio dizel KAMA. Ima špagu i elektropokretač, ali nema akumulator!

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,825
Ja sam kupio dizel yarmax sa anlaserom, i mogu reći da mi je bila to jedna od boljih investicija u tadnje vrijeme. Okreneš ključ i radiš, nema navlačenja sa špagom.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
803
Ja sam kupio dizel yarmax sa anlaserom, i mogu reći da mi je bila to jedna od boljih investicija u tadnje vrijeme. Okreneš ključ i radiš, nema navlačenja sa špagom.
Hvala. Koliko si platio para?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,773
@cloos imaš li model Univezal ili Specijal?
Dizel ima niži karter i 50% je teži od benzinca, pa razmisli kaj ti više odgovara.
178F ti ima 6ks@3600, da ti ga ne uvale pod 9ks ;)

186F postoje 2 tipa, 9 i 10ks@3600, pa pripazi pri kupnji ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,773
Univezal ima kotače od 8", a Specijal 12".
Specijal ima drugačiji puž i sporiji je od Univezala, makar ima dosta veće kotače.

Da nije netko na Univezala stavil velike kotače? Uh, onda taj "leti" u rikvercu.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,825
Za motor sa anlaserom meni to nije puno, taj komfor da ne moram se navlačiti sa špagom meni vrijedi te novce.

Najnoviji postovi

Na vrh