• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,301
Jučer sam prošel kroz krumpir i uglavnom sam pronalazil takve kao i ti. Skupljanjem starih pokušavam čim dulje odgoditi špricanje. U vrtu su mlade pobrstile jednu gredicu do kraja, jer u vrtu nič ne špricamo. Druga gredica na kojoj je malo kasnije sađen se za sada još dobro drži. Mlade tresem u posudu, koliko uspijem.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,695
Hmmmm, da. Upravo sam uhvatil ove u bludnim radnjama pa sam ih pobral, ali ima njih još, a i potomke su nasrale...
Znači moja zabava kreče svaki dan dok ne pocnu mlade se pojavljivati.

I nisu se bunile na snimanje?

Ja kaj vidim na lišću sam drobim pod prstima, i jajca i one debele mlade i tvrde stare. Jedino posle malo više posla za ruke oprati

Najnoviji postovi

Na vrh