• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,304
Jučer sam prošel kroz krumpir i uglavnom sam pronalazil takve kao i ti. Skupljanjem starih pokušavam čim dulje odgoditi špricanje. U vrtu su mlade pobrstile jednu gredicu do kraja, jer u vrtu nič ne špricamo. Druga gredica na kojoj je malo kasnije sađen se za sada još dobro drži. Mlade tresem u posudu, koliko uspijem.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,701
Hmmmm, da. Upravo sam uhvatil ove u bludnim radnjama pa sam ih pobral, ali ima njih još, a i potomke su nasrale...
Znači moja zabava kreče svaki dan dok ne pocnu mlade se pojavljivati.

I nisu se bunile na snimanje?

Ja kaj vidim na lišću sam drobim pod prstima, i jajca i one debele mlade i tvrde stare. Jedino posle malo više posla za ruke oprati

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,415
Supruga za nas posadi malo krumpira, na vrt. Dio koji je na vjetrometini izgleda prilično dobro. Za sad je bez zlatica.
1000041996.jpg
1000041997.jpg

Ali dio vrta i krumpir koji nam je u sjeni susjedovog velikog oraha, pokazuje i dokazuje "život u sjeni":
1000041998.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,592
Ja se trudim dva puta dnevno, ali bojim se da je to borba protiv vjetra.
Svaki dan u svakom pogledu ispod lišča ima sve više jajašca kojih u zadnjoj provjeri nije bilo. Više se nemrem saginjati, a ove stare kad ubijem iz njih smo žutilo izlazi. Pune su jaja kaj samo kaj ne eksplodiraju.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,304
Zbog saginjanja sam već razmišljal o nekom špiglu na palici. No, šanse za realizaciju su svake godine sve manje.

Najnoviji postovi

Na vrh