• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gospodarski program korištenja poljoprivrednog zemljišta

R

Rajtek

Guest
Uskoro će kod mene ići natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države, pa bih vas zamolio za pomoč.
Jel bi mogo tko stavit gospodarski program korištenja poljoprivrednog zemljišta, jer nemam pojma kak to izgleda i kaj tu treba napravit.
Unaprijed Hvala!
 

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840
Ne znam ti konkretno odgovoriti, ali predlazem da uzmes nesto ovako
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

iz sadrzaja izvuces naslove o kojima bi mogao par recenica napisati i drljas o sebi, proizvodnji hrane, ekologiji, zastiti okolisa, zaokruzivanju proizvodnog procesa, iskoristavnju i unapredjivanju koristenja zemljista uporabom novih tehnologija, iskoristavanju materijalnih i ljudskih resursa, povecavanju konkuretnosti svog OPG-a, vlastitog sela, zupanije i drzave itd itd
Svaku temu mozes ukucati u google pa mozda mozes nesto i prepisati sa interneta, a vjerujem da i mi mozemo pomoci kad neki kostur napravis.
 
S

salel

Guest
Uskoro će kod mene ići natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države, pa bih vas zamolio za pomoč.
Jel bi mogo tko stavit gospodarski program korištenja poljoprivrednog zemljišta, jer nemam pojma kak to izgleda i kaj tu treba napravit.
Unaprijed Hvala!
Ako stvari funkcioniraju kao u Đakovu,gdje upravo traje natječaj za dodjelu državnog zemljišta u zakup na 20 godina onda ti neće program baš puno pomoći,jer sam danas sasvim slučajno nabasao na predsjednika povjerenstva za dodjelu drž.polj.zemljišta kako u jednoj lokalnoj birtiji u separeu dogovara sa četvoricom zainteresiranih moćnika (Čitaj novokomponiranih veleposjednika koji su do sada izmuzli milijune i milijune kroz poticaje)podjelu zemlje po samo njima znanim kriterijima.Čak sam malo i prisluškivao i ostao zaprepašten načinom kako nonšalantno, mimo svih zakonom propisanih kriterija djele zemlju kao da je to njihova prćija,a dotični predsjednik povjerenstva je djelovao krajnje susretljiv premaa toj četvorci,tako da se ne mogu oteti dojmu da je debelo korumpiran.S obzirom da sam i sam sudionik natječaja pomoću mobitela sam fotografirao taj skup.Sada još samo nisam siguran kome bih to trebao prijaviti.
 

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
455
mi smo pisali o svakoj toči koja je bila nevedena u tekstu natječaja ali su nam rekli da trebamo napisati i kako kanimo otplatiti zemljište i tako malo o financijama ali na kraju ga ako čemo iskreno nitko nije niti pogledao ,došli su provjeriti istinitos tvrdnji koje smo naveli u programu zato što smo zemlju digli malo večim facama koji su mislili da su bogom dani .
nitko te nemože diskvalificirati zbog programa ali ako si izjednačen sa nekim ponuđačem po svim kriterijima onda povjerenstvo odlučuje na temelju programa koji imaš koji je ponuđač najpovoljniji.napiši to temeljito i jasno istakni svoje prednosti spram drugih
 

Najnoviji postovi

Na vrh