• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gps

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,937
mislim da imaš u katastar.hr, tamo sam ja uzimao koordinate za bunar...čak i na arkodu.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,995
kako misliš koordinate? možeš na Zajednički informacijski sustav zemljišnih knjiga i katastra - javna aplikacija sa mobom otvorit i kliknut da te locira, ali to ti može bježat po 5m bez problema...nije baš precizno...zna biti i dosta točno ali ne uvijek i nije pouzdano. bio sam baš neki dan na iskolčenju gdje mi je stranka probala sa mobom. dvije točke su bile unutar metar, ali dalje točke nije mogao dobit stabilnu poziciju nikako...ovisi o puno faktora u tom trenutku...rekli su mi neki da je stabilnije popodne, navečer međutim sve je to otprilike...ništa precizno...

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,912
Map Coordinates, koristim prilikom uzorkovanja tla.
Trgovina Play🙂.

Najnoviji postovi

Na vrh