• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gradnja farme putem IPARD programa

john

Novi član
Tu od
20 Velj 2013
Poruka
24
Pozdrav, kako nigdje na forumima kod nas nisam naišao na konkretne informacije o temi iz naslova, molio bih sve koji su upučeni u temu da opišu postupak,popračen ciframa po pitanju dokumentacije, ali bih molio bez nagađanja i pisanja mišljenja koja nisu konkretna.
Mislim da bi ovakvi konkretni postovi bili od velike koristi, a ne kada pregledavamo teme u njima nema nikakvih korisnih informacija osim nasova! Hvala!

Zombie

Član
Tu od
29 Ožu 2013
Poruka
629
po ciframa ovisno o dokumentaciji ovisi i o tome na sto ciljas,nisam isao na ipard ali me je dokumentacija sa svim dozvolama staja nesto manje od 10% cijele investicije...ali je zato sve sto bi se reklo po ps-u te imam i uporabnu dozvolu(to se jako,jako malo ljudi moze pohvalit)...

john

Novi član
Tu od
20 Velj 2013
Poruka
24
Hvala na odgovoru, najviše me zanimaju cijene konzultantskih usluga!

Na vrh