Ajmo Međimurci,tko se je spružio za ovaj veliki kombajn sa Gudovačkog sajma,
Lexion je otišao u Pušćine čini mi se. Isto kao i Arion 540 Cebis. I to kod istog gazde. Samo kaj su strojevi stari već pola godine. Ovdje su bili samo za reklamu. Nisu kupljeni direktno sad na sajmu
je to su međimurci ,samo kaj ti međimurci imaju parceliranu zemlju blago receno za krc. jako puno malih komadiča i pješčano tlo gore kod čakovca...
vočnjaka ima najviše agromeđimurje,gdje radi kolega @eddo..
sad prije žetve žita došao je u susjedno selo novi claas ,zadnja serija kaj je izašla...nezz kaj je to kaj su poceli međimurci tak kupovati nove strojeve heheh
Ma stvar je u tome što bi htio kupiti djevojci za rođendan, njoj se svidjele pa reko ajde....hehe. Pokušao sam kontaktirati upravu sajma ali ništa ne odgovaraju, hvala na odgovorima.
Ovaj zetor Fortera z tom cenom ne zaživel...
misliš da je preskup? ali je stvarno maksimalno opremljen i mislim da je najbolje iz Zetora od ovih novih serija. Ima mjenjač 30X30, rezervar 225 litara, lcd zaslon na satu u kabini, jako dobru hidrauliku, ručicu za reverzer kraj volana,itd. Gledaj to je stvarno preskupo, ali mislim da se taj model može bez problema mjeriti čak i sa jd-om, masseyom, a da ne govorim sa sdf-grupacijom. Samo ovaj motor sa 4 cilindra?? šta mu daje toliku snagu pa on ima isti motor kao ja na proximi 105/120
Cijena za zetora je realna obziron na njegovu opremu. Hurlimann 120kn šta je bio na sajmu isto je došao oko 60 000€ samo nez koju je imao opremu