• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hidraulika

pecapec

Novi član
Tu od
29 Sij 2021
Poruka
7
Pozdrav !

Molim ako ima netko tko je imao iskustva sa traktorskom hidraulikom da mi pojasni u vezi hidraulične pumpe. Nime imam FEROKOP stražnji traktorski utovarivač koji sam kupio u Sliveniji pred jedno 5-6 godina sa dodatnom komandom za roto škare ,ima još i korpu za kopanje ,no međutim jako je slaba hidraulika ne može dignuti
veći teret od cca 100kg niti kod kopanja odkinuti niti pola korpe zahvata (kod mene je tvrda zemlja ) .Kad sam to objašnjavao ljudima u firmi uSloveniji rekli su mi da
podesim vijak na hidrauličnom razvodniku no ništa se nije poboljšalo ma kako da postavim taj štlajući vijak . Pa ja kao laik razmišljao sam da li je moguće zamijeniti
pumpu hidraulike sa većim protokom i da li bi to poboljšalo stvar i je li moguće ugraditi pumpu sa većim protokom s obzirom na priključne holendere na crijevima .
Sadašnja pumpa ima protok 30 litara.
Hvala

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,727
Po meni najjeftinije bi bilo u startu napraviti si adapter i provjeriti koliko tkaka ima, ako je slab pritisak onda vidjeti da li treba pumpu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,866
Na razvodniku, onaj koji se može štelati (namještati).
Može i on puštati se nakupi špene.

Najnoviji postovi

Na vrh