mirko bosanac 1
Aktivni član
- Tu od
- 5 Sij 2013
- Poruka
- 421
Stiftovi su "nepoznati" čelik, poluosovina koja je zakaljena i od nje urađeni, dovoljna tvrdoće, čak i mnogo, pretjerano za ovu snagu.
Sve jasno,ali treba imat takve lance,ok za nekoga tko je svaki dan u šumi,ali meni rijetko treba,a na mojem su kopčanja još niže postavljena i kopčam isključivo na omču i ponekad ih jedva malo digne od podaTad se radi konbinacija dva lanca oli posebno izrađenih lanaca.
Nema ojačanja to je 8mm. Krpan 4t je izrađen od 5 mm lima. Ovo će biti oko 6t. Smatram dovoljno. Ako pomota ili ispravi moja popravka, nema šanse za to.Visoko je ovo vitlo, tako da su i kacenja dosta visoka. Jedino, ako se ne varam, kosina koja ide u zemlju nema nikakva ojacanja, a treba da ima.
Nemam slika kako se kombinuje sa dva lanca, da se dobije vez preko čela. Nije to nešto posebno, jedan duži lanac i jedan kraći (120cm) sa kukom skraćivač i velikom kukom klizajućom. To obično preporučujem ljudima. Ali uglavnom vez stoji ovako napred.Sve jasno,ali treba imat takve lance,ok za nekoga tko je svaki dan u šumi,ali meni rijetko treba,a na mojem su kopčanja još niže postavljena i kopčam isključivo na omču i ponekad ih jedva malo digne od poda
Znam na šta si mislio,imam takav jedan par,ali problem je što kad recimo zakopčam (na omču)na jedan lanac više komada trupaca,onda dobijem efekt jednog velikog,a ne mogu na jedan veliki lanac zakopčatiNema ojačanja to je 8mm. Krpan 4t je izrađen od 5 mm lima. Ovo će biti oko 6t. Smatram dovoljno. Ako pomota ili ispravi moja popravka, nema šanse za to.
Nemam slika kako se kombinuje sa dva lanca, da se dobije vez preko čela. Nije to nešto posebno, jedan duži lanac i jedan kraći (120cm) sa kukom skraćivač i velikom kukom klizajućom. To obično preporučujem ljudima. Ali uglavnom vez stoji ovako napred. View attachment 69177
Ovo je konbinacija cvike na klizajući lanac.