• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Horoskop

Mio30

Novi član
Tu od
19 Ožu 2015
Poruka
13
Vjerujete li u horoskop, koliko često ga čitate i općenito, koji ste horoskopski znak?

Meni je recimo zanimljiv phihološki portret (za one koji ne znaju). Inače sam Strijelac po horoskopu i često iz dosade znam iz novina uzet svoj sretne brojeve i odigrat loto. Iskreno, nisam se obogatio, ali sam dobio par puta, što je puno bolje nego kad igram neke "svoje" brojeve :icon_rofl:

I da, nisam praznovjeran i da se sad apsolutno prilagođavam šta je neko napisao u ovakvim igrama "prognoziranja", već jednostavno, nekad iz dosade to pročitam.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Čitam ovaj psihološki portret za bika, živa istina :icon_eek:

Inače, jedini horoskop koji pročitam je onaj nedjeljom u 24 sata. Jedino tada i kupujemo te novine, mama kupi zbog križaljki.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E pa ja uopće neću čitati za djevicu jer uvijek pišu kako smo mi djevice sitničave,uobražene i hladne (materemi sad me nešt pere - ja nikad nemam temperaturu veću od triest šest sa pet, a i zimi su mi i ruke i noge uvijek hladne), sve neke oštrokonđe i kako samo čistimo i glancamo - a odi vidi k meni - neopano suđe, puna kupaona zmazanog veša, (ono, istinabog da to zato kaj sam s vremenom kratka, a dok ga zgrabim onda sam umorna pa jedva čekam kaj malo sjednem i istinabog da mene strašno nered smeta i osjećam se nelagodno dok ja to bar malo ne posložim),i kak smo mi djevice strašno kritične i izbirljive, a vidi mene, našla sam par prekrasnih (duhovno) prijatelja, a i cijeli forum jako volem, čak i mrgude koji mene ne vole, i sve smo mi djevice kao uslužne, za pripomoći i kao uspješne i odane a gle - tu su u pravu - ja sam uspjela uspješno spizdit dobru lovu na neke gluposti tak da im ona teorija o racionalnosti i škrtosti nikak ne stoji - ajd, racionalna jesam, ali to je za osobnu upotrebu i u javnosti to priznati neću.
Da su djevice jedno toplo, osjećajno, nježno drago bičence to nikome ne padne na pamet napisati, da vole da ih se voli i poklanja im se pažnja - koju one naravno zavrijeđuju jer su slatke, umiljate i mazne, to još nigdje pročitala nisam, da svome partneru priušte život pun iznenađenja i ljubavi i uzbuđenja toga nigdje nema - e, taj horoskop o djevicama je napisao ili neki bezveznjak ili neki proračunati haplin koji je tel sve muško odvratiti od žena djevica kak bi on ko medo u kruškama za sebe mogel izabrati najbolju među najboljama i zadržati je za sebe.
Uh, sada kad sam ovak postavila ovu svoju teoriju, pala mi je na pamet odmah teška sumnja da je horoskop za djevice napisal moj muž. Sad je meni jasno zašt mene nitko nije htel ženiti, a on me zgrabil i odmah pital - bil se ti udala?:icon_e_wink:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Johabice horoskop je prvo za zabavu a imaš i podznak koji mijenja neke mane i osobine . Kaj se tiče supruga (neznam ga puno ) ma dobila si glavni zgoditak :icon_super:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa-da!!!! Meni je podznak promijenil sve mane i loše strane u dobre,zato sam ja sada tak besprijekorno dobra!. Osim onog što mi ne valja, ali to skrivam ko zmija noge i nema šanse da ovdi napišerm.:icon_rofl:
A koji mi je podznak? Dobra vila?
118650119.gif
:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

Mio30

Novi član
Tu od
19 Ožu 2015
Poruka
13
Ma hajde, pa sve te horoskope treba shvatit kao zabavu i ubijanje vremena. Mislim, ja to volim pročitat, al ne treba to shvaćat preveć ozbiljno.

Meni je recimo Refko u Lud zbunjen normalan dobar. On čita sve znakove i uzme si onaj koji mu se najviše sviđa. Kaže evo ovaj tjedan bi mogo bit Lav, bit će neka koka a ni s parama neću stajat loše.

Ih što nemogu nać tu epizodu da podijelim s vama.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Dečkovi, a ja kao to ne znam.....:(rofl):

Pa ja se samo šalim - pa zar bih ja rekla za sebe, da sam ozbiljna ,da sam milo i drago stvorenjce - ma ajte molim vas, da sam ozbiljna, rekla bih da sam jedna fina, pristojna, dobrodržeča dama, zgodna, simpatična plavuša, prekrasnog smiješka na licu. Proporcije su mi 60/90/60. :icon_wink:

Ih....vi pak baš ništ o meni ne znate.:icon_wink::(rofl)::(rofl)::(rofl):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,490
Dečkovi, a ja kao to ne znam.....:(rofl):

Pa ja se samo šalim - pa zar bih ja rekla za sebe, da sam ozbiljna ,da sam milo i drago stvorenjce - ma ajte molim vas, da sam ozbiljna, rekla bih da sam jedna fina, pristojna, dobrodržeča dama, zgodna, simpatična plavuša, prekrasnog smiješka na licu. Proporcije su mi 60/90/60. :icon_wink:

Ih....vi pak baš ništ o meni ne znate.:icon_wink::(rofl)::(rofl)::(rofl):

Ja proporcija, da to nije možda Andjelina Džoli?
Jestel vidjeli što su Vage? Sve je to istina osim u mom slučaju!!!

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,490
Malo si se skockal @nimrennermin - Anđelina ima 90/60/ 90.

Ja sam rekla da sam ja 60/90/60 :(giggle)::(giggle)::(giggle):

Upravu si pobrko sam cifre,nema veze bar se vidi da nisi Anoreksičar, što je kvalitete to je u struku!

Mio30

Novi član
Tu od
19 Ožu 2015
Poruka
13
E kad vam je već tako zanimljivo raspravljat o horoskopu, recite vi meni kakve su vaše loše osobine? :icon_madu: Jel dobro piše tamo? :(devil):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
No, kaj, jesam, ali samo dok se zainatim. A i ako nešto stoji ukoso, ja to moram malo poravnati. A i ako netko nije onak kak ja smatram da čovijek treba biti, odmah dobi minus. A i prosječnost ne volim - ljudi se moraju truditi da budu najbolji kolko mogu biti - ne moraju biti najbolji, ali se potruditi moraju, ako su pravi ljudi. No, i kaj onda ak sam takva. I nije istina da se djevica grozi razborušenosti i šlampavosti - ili karaktera ili izgleda - ako je to, ta rasborušenost i šlampavost jedna skladna cijelina.
Ma kaj,.kaj horoskop zna - djevice su najbolji ljudi od svih horoskopskih znakova - nemš ti nama prodavat zjake - vidimo mi čim zineš jel folira
š ili imaš u priči pokriča. Dok ti djevica pogleda u dušu, vidi i ono što ni sam ne znaš da je u tebi, braco....

Mio30

Novi član
Tu od
19 Ožu 2015
Poruka
13
Što više čitam tvoje postove više vjerujem u to da si ti ko stvorena za čitanje iz dlanova, graha, šalice kave i tako to.:(rofl)::(rofl):

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Ljudi, nemojte biti praznovjerni. Jel niste čuli da vam to donosi nesreću...:icon_idea:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja ne vjerujem da mi nešt donosi nesreću. Ja sebi sama napravim nesreću - tu sam majstirica nad majstoricama.

@Mio30, je, je - sve vidim, sve znam......:icon_wink:

Mio30

Novi član
Tu od
19 Ožu 2015
Poruka
13
@johabica - vidim, čujem, gledam i ne vjerujem :D

Btw, mislim da je @hodor htio bit sarkastičan. Jer i to šta on kaže je isto praznovjerno :D

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja vjerujem kada piše da sam dobra, intituivna, draga, vrijedna...ne vjerujem kada piše da sam čangrizava, kritična, sitničava i da time ljudima znam nagaziti živce. Bedaki, izmišljaju sam da nešt napišu.:(giggle):

Najnoviji postovi

Na vrh