• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

hotela

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Bok drustvo,poljodjelci,amateri i ljubitelji majcice zemlje.Javljam vam se iz Medimurja(negda iz Graca,tam delam) a hobi mi je mali vinograd,nekaj sumice i zemljice.Imam dva njem.mtk Gutbrod s 6.5ks i jedan manji pa se snjima hrvam (odnosno oni zmenom,vek nekaj zeza) nadam se ugodnom ,korisnom i u opustajucoj atmosferi druzenju.ps izvinite na slovima jer mi tastatura nema kvacice:icon_winkle:
 

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,710
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok hotela, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

vlč.puknuti

Iskusan lik
Premium
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,641
bok hotela ..dobro došo ,
pazi an zareze da ne zarežeš prije nego mtk zaore jesensku brazdu ,xd
Ako si nepismen ko ja drži se mene baniranje ti ne gine
Kaj delaš u gracu ? ( ako nije tajna) baš bi trebal gedore iz KADE .hihi
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Bok heroji,v Gracu i koli njega delam limariju(zlebi,pleh krovi,prefu uglavnom baustelac) a da me zena tolko ne kontrolera delav bi i nekse gluposti.Fala lepa na dobrodoslici:icon_kidra:
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nemaš ti šanse za nekaj drugo - mi međimorke se vidimo i se znamao.I prej nek napraviš.
 
Na vrh