je ak je tak onda bi trebal usavršiti svoj kajkavski. More biti da bi ga mogel predavati v školi (kajkavski za neznalice).Nece se zvati Tartarija,mozda Panslavenija,neznam ni ja tocno,no blize je nego sto mislite. 🤫
Ne, nismo. Odlučili su na referendumu...Dali imate zelju da izadjemo iz ove zlocinacke EU kao i NATA,jer smo prisilno zarobljeni u tim tvorevinama.![]()
Oduvijek su nam govorili da mi imamo izlaz. Pod tome su izgleda podrazumijevali izlaz na more.....Dragi moji forumasi,zdravo zivo je stari Slavenski pozdrav.
Hotela trabunja jer je slobodan,pronasao je u sebi dijete,pronadjite i vi te spoznajte stvarnoga sebe.
Granice velikog Carstva ce se protezati....citava
Njemacka,Austrija,dio Italije valjda sve do Kamcatke,mozda i Indija posto tamo zivi dosta Slavena(porijeklom).
Dali imate zelju da izadjemo iz ove zlocinacke EU kao i NATA,jer smo prisilno zarobljeni u tim tvorevinama.![]()
Dragi moji forumasi,zdravo zivo je stari Slavenski pozdrav.
Hotela trabunja jer je slobodan,pronasao je u sebi dijete,pronadjite i vi te spoznajte stvarnoga sebe.
Granice velikog Carstva ce se protezati....citava
Njemacka,Austrija,dio Italije valjda sve do Kamcatke,mozda i Indija posto tamo zivi dosta Slavena(porijeklom).
Dali imate zelju da izadjemo iz ove zlocinacke EU kao i NATA,jer smo prisilno zarobljeni u tim tvorevinama.![]()