• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hoteline i ostale bajke

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji Balkanci,nesto mi se mota po glavi.
U Australiji se na mala vrata uvodi fasizam,no na koji nacin.Vidimo objave da ce soferi sve blokirat,znaci opskrba ce stati pa ce narod kriviti njih i organizatore za stanje.
Zatim ce nastati nered i dolazi izvanredno stanje,to netko jedva ceka te salje vojsku na ulice i civilni zakoni vise ne vrijede.
Pa kad nema civilnih zakona radis kaj oces,tak je delal i adolfek,no australija je tek pocetak,sjetite se mojih razmisljanja. 🤫

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
948
Zdravo zivo moji forumasi,jeste li mi sretni danas,evo malo smo dobili zahladjenja,dobro mi je doslo na krovu,no ljeto je, suncu je zadatak da grije😓.Ajde pocnite nekvu raspravu da se ko ljudi porazgovaramo i molim vas nemojte negativu,dosta smo hranili zlotvore sa nasim strahom,vrijeme je za ofanzivu.👊
Mi ljudi ,ljudska rasa nismo ni svjesni nasih moci kad se ujedinimo,poslusajte duboko u sebi svoje srce i zivite po tome a ne po preporukama sistema.
Ko ga jeebe i sistem vec je doslo vrijeme da se urusi i da izgradimo,bolje i pravednije drustvo,zajednicu zivih ljudi,koji zive u slozi i ljubavi.
Zar nije ko nekad pravednije roba za robu,brez pdv-a 25% uzme drzava a niti kopala niti orala,neka konacno uhljebi pocnu u znoju svome stvarati svoj kruh.
Ja ga bogami stvarno ovih dana u znoju stvaram al opet....more se pjeni jeebe se meni.
Ne klonem duhom samo tako,prolazim kusnje ko i svi mi,kad je najteze sjetimo se da nikada nismo sami.🤫
Ovaj lazan materijalan svijet me ne zanima,sretan sam i smalim i sto imam vas dragi moji prijatelji.
Nadam ste da ste shvatili ili polako shvacate ovu Plandemiju,nitko nas ni na koji nacin nebi promijenio niti ujedinio kao ovaj plan,cilji li je ,pitam se, pitam.
Evo lutam po bespucima neta,al uvijek bacim oko na nas dragi forum.🙋‍♂️
Bez PDV-a, bez države? Čovječe, na čemu si ti?

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo Zivo,dragi forumasi,sada sam dobre volje.
Nekada sam se kleo u Jugoslaviju pa u Hrvatsku,EU nisam zeljeo al su nam je nametnuli.
Shvatio sam da sam Slaven,bijela rasa D.Arijevac a dobre volje sam jer znam da nam stize nasa domovina Panslavenija.
Sve od Portugala pa do Aljaske,Rusija i Bjelorusija su se vec spojile,uskoro Poljska pa Slovacka,Srbija,Italija....nije valjda da cemo biti zadnji. 🤫 :ppozdrav:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Darijevci,nama je poznat naziv Arijevci te se smatra kao cistokrvna bijelarasa svabe je prisvojili.
Nekada davno u nasoj proslosti,postojala je Atlantida,postojala je i Darija nasa pradomovina,nisu to moje gluposti,sve je zapisano u starim Vedama-knjigama mudrosti. :ppozdrav:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Mi se spajamo a Amerika razdvaja,stvarno neka luda vremena,pa nemozes ni drukcije ocekivati od ludog predsjednika.:hahah:Evo njihova ministrica financija Janet Yellen objavila da nakon 18 oktobra nemogu vise financirati svoje dugovanje,znaci BANKROT,dali ce se nekako izvuci vidjecemo,hvala Bogu nemam dolare.👨‍🌾

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Nakon Trumpa ovo je tebi ludi predsjednik… :hahah: Mislim da Trumpa niko nebude prestigel po tom pitanju…

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ovaj nije ludi, već je obična lutka na koncu.
Trump je bar bil simpatično lud, a ovaj djeluje glupo i ograničeno.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Trump je bil arogantno lud. Uopce nije bil simpatican… Barem meni. Ovog ne pratim previse…

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Često se u poslu srećem s likovima tipa Trump i uopće nisu simpatični. A o kompetencijama da ne govorim. Obično oni s takvim nastupom kompenziraju nedostatak istih…

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,725
nekak mi se čini da mu to nije dozvoljavala (barem ne dok je bil predsjednik). On je bil u podređenom položaju :(

• Haha
Reactions: ZJ
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh