H
Hrvoje_cvangic
Guest
pozdrav ljudi...eo da i ja napisem nes malo...nek se zna...hehe...
inace dolazim iz kunisinaca...malo selu izmedju valpova i donjeg miholjca..imam 16 godina i idem u ekonomsku skolu...ali et pogrijesio sam smjer...trbo sam u poljoprivrednu ali stari mal kao kud ces tamo pa reko aj idem u ek...inace bavimo se stocarstvom i ratarstvom...radimo oko 45 ha zemlje...vecina je u zakupu...ali olako je kupujemo...i jos drzimo oko 160 ovaca...naravno svake godine se polako sirimo...
od strojeva ima svaceg pomalo...moglo bi biti i vise ali polako...
rus mtz 82...99 godiste...ima oko 2700 rh...niije puno radio...tek u zadnje 3 godine radi vise
Traktor Case Jxu 105..jos nema strojeva za njega jer je tek kupljen pa bi sad trebali nes kupit...
plug imt dvije brazde 16 cola
tanjuracu olt 28 diskova- prodajemo i kupujemo vecu
prikolicu za djubre od 4.5 tona
drljacu obicnu
sijacicu za zito 3 metra..nova lane kupljena
kosilica rotaciona df 185 -za prodaju
kosilica rotaciona df licenca 165 nova
pauk za rastepanje sijena
presa welger ap 45
kultivator imt 4 reda
rasipac amazone
prskalica lesko 440 litara
to je sve cega samse mogao sjetiti sada...
nadam se da nisam nigdjje pogrijesio...
inace dolazim iz kunisinaca...malo selu izmedju valpova i donjeg miholjca..imam 16 godina i idem u ekonomsku skolu...ali et pogrijesio sam smjer...trbo sam u poljoprivrednu ali stari mal kao kud ces tamo pa reko aj idem u ek...inace bavimo se stocarstvom i ratarstvom...radimo oko 45 ha zemlje...vecina je u zakupu...ali olako je kupujemo...i jos drzimo oko 160 ovaca...naravno svake godine se polako sirimo...
od strojeva ima svaceg pomalo...moglo bi biti i vise ali polako...
rus mtz 82...99 godiste...ima oko 2700 rh...niije puno radio...tek u zadnje 3 godine radi vise
Traktor Case Jxu 105..jos nema strojeva za njega jer je tek kupljen pa bi sad trebali nes kupit...
plug imt dvije brazde 16 cola
tanjuracu olt 28 diskova- prodajemo i kupujemo vecu
prikolicu za djubre od 4.5 tona
drljacu obicnu
sijacicu za zito 3 metra..nova lane kupljena
kosilica rotaciona df 185 -za prodaju
kosilica rotaciona df licenca 165 nova
pauk za rastepanje sijena
presa welger ap 45
kultivator imt 4 reda
rasipac amazone
prskalica lesko 440 litara
to je sve cega samse mogao sjetiti sada...
nadam se da nisam nigdjje pogrijesio...