S
stevo122
Guest
Imam hurlimann h-307-xe i ima nekakve probleme ne vuce bas kako bi morao gubi snagu a turbo radi pa me zanima da li ima neko iskastva o tome?hvala
motor ne dimi radi normalo a traktor ima 1800 sati.ZJ kaže:Motor ne dimi kad mu dodaš gas? Ako ne, turbina je OK. Koliko sati taj traktor ima?
Ovako:
- provjeri radi li AC pumpa
- pogledaj ima li zraka u čašici i jel' se ista isprazni kad motoru dodaš gas
- skini rezervoar goriva i isperi ga
- skini usisnu cijev, i provjeri onaj vijak koji ima dvije rupe. Vjerojarno ti je on začepljen. Ako je to, prije sastavljanja povećaj te rupe na 5mm.
Ne pitaj kak znam![]()
![]()
To ti je onaj vijak dolje na rezervoaru od kojeg dalje ide gumeno crijevo prema čašici/pumpi.stevo122 kaže:
ZJ kaže:To ti je onaj vijak dolje na rezervoaru od kojeg dalje ide gumeno crijevo prema čašici/pumpi.stevo122 kaže:
Traktor ti je zrakom hlađen i ima plastičnu haubu? Ako je, pokažem ti slike kak to izgleda.
Jednostavno prijatelju: već prije napisano samo nitko ne čita:puknuti kaže:provjeri dovod goriva , provjeri dovod goriva .kako da provjeri dovod goriva ?
Objasnite mu kako da provjeri dovod goriva ...kako da on zna koliko se goriva nora dovoditi? :scratch