Jel ima tko iskustva sa serijom xa 90 ili xa 70 ,novi modeli...?
Jel ima tko iskustva sa serijom xa 90 ili xa 70 ,novi modeli...?
iskustva sa same dorado 86..... loša.... :icon_e_sad::icon_e_sad:
U čemu je problem?
Zašto loša? Šta Vam nije u redu?
same dorado 86 2008.god
kupljen lani imao je 412 r/h
otišao semering na orbitoru, otišao semering na spojničkoj osovini mjenjača, otišli dizne (injektori) navodno kriva plava nafta svaka guma dobila po jedno "jaje" (gume su pireli) sjedalo ima več lufta stup volana ima lufta (na jednoj strani je ležaj a na drugoj mesingovana čaura prevelika tolerancija) kod šaltanja brzine tereba imati dobru ruku i uho nekada neče iz 1 u 2 i iz 3 u 2 kad se uigraš ide ljepše ali nije to to reverzor ne voli brzo šaltanje mora se dosta paziti (mjenjač je 30-15)
nisam previše zadovoljan ali što češ sad je tu i morat čemo nekako skupa živjeti
traktor sada ima 630 r/h
Koliko me pamčenje služi to je bio rabljen traktor kod kupovine a ne novi-:icon_scratch:
Hmm,možda je bio malo razređan i vračeni mu sati prema manjem broju..Neznam baš dali je moči sudit po rabljenom traktoru dal je to dobra ili loša serija traktora..Pitanje kak je bio prije održavan i vožen..
Recimo mi imamo isti traktor samo druge boje i s obzirom na poslove koje radi mogu reč da sam zadovoljan s njim..
same dorado 86 2008.god
kupljen lani imao je 412 r/h
otišao semering na orbitoru, otišao semering na spojničkoj osovini mjenjača, otišli dizne (injektori) navodno kriva plava nafta svaka guma dobila po jedno "jaje" (gume su pireli) sjedalo ima več lufta stup volana ima lufta (na jednoj strani je ležaj a na drugoj mesingovana čaura prevelika tolerancija) kod šaltanja brzine tereba imati dobru ruku i uho nekada neče iz 1 u 2 i iz 3 u 2 kad se uigraš ide ljepše ali nije to to reverzor ne voli brzo šaltanje mora se dosta paziti (mjenjač je 30-15)
nisam previše zadovoljan ali što češ sad je tu i morat čemo nekako skupa živjeti
traktor sada ima 630 r/h
Iskreno mio je žao što imate tako loša iskustva sa svojim traktorom, ali se iskreno nadam da ste prebrodili prve probleme i da će te u buduće napraviti puno radnih sati.
srdačan pozdrav VIRTUS