Pa zavisi sta podrazumiejvas pod hard test😀Ako bas hoces da je unistis,uspjwcws ne sumnjam,samo joj daj neprestanog rezanja citavom duzinom maca i to je to!To su vecinom hobi motorke,koje mogu dati dobru podrsku,u namjenskom radu!Npr,v3c sam negdje spomenuo,meni j3 van svake pameti kad neko hvali ms170 ili 80 i kaze nepoderiva je,masina je,ovo ono i onda stavi sliku panja,ili trupca od metra koji je odrezao sa tom motorkom!Mislim,moze ona to odraditi,ali zasto muciti stroj ako nije namijenjen za te stvari....to mi je za ne shvatiti!I onda,servis,garancija,kaze crkla......Sto se tice kineza,meni je Sonic motorna pila mp56 expert,odradila samo takav posao u dvije sezone,ali sa obazrivim ponasanjem.....znaci nije rezala nista deblje od starih aljiva,koje znaju biti podobre....i svakakve aikare,mladica,iskresavanja,ali kad vidis da vristi,pauza,a to je od prilike rezervar goriva!Prodao sam je i dalje radi beZ problema trecu sezonu,ustvari odradila je trecu sezonu!Upravo zbog namjene sam nabavio sebi tri pile da pokriju sve sto me moze zadesiti!Od mene toliko😀