daaaaDošli zmajevi😇🙃😉🙂
Husqvarna Motorne pile 585
Iskusite ogromnu snagu naše nove linije motornih pila od 90 kubika! Husqvarna 585 razvijena je za profesionalce i one korisnike koji zahtijevaju najbolje performanse u najzahtjevnijim uvjetima. Ovu motornu pilu ističe pouzdan rad i dobro uravnotežena upravljivost. Ova motorna pila kombinira već...www.husqvarna.com
Motorna pila 592 XP® Husqvarna
Iskusite ogromnu snagu naše nove linije motornih pila od 90 kubika! Husqvarna 592 XP razvijena je za profesionalce i one korisnike koji zahtijevaju najboljewww.husqvarna.com
Budes piknul jednu?Došli zmajevi😇🙃😉🙂
Husqvarna Motorne pile 585
Iskusite ogromnu snagu naše nove linije motornih pila od 90 kubika! Husqvarna 585 razvijena je za profesionalce i one korisnike koji zahtijevaju najbolje performanse u najzahtjevnijim uvjetima. Ovu motornu pilu ističe pouzdan rad i dobro uravnotežena upravljivost. Ova motorna pila kombinira već...www.husqvarna.com
Motorna pila 592 XP® Husqvarna
Iskusite ogromnu snagu naše nove linije motornih pila od 90 kubika! Husqvarna 592 XP razvijena je za profesionalce i one korisnike koji zahtijevaju najboljewww.husqvarna.com
uvjet je da su vrata vitrine staklena i da je motorka izvađena iz kutije.....Je baš imam mesta u vetrini za još jednu🤭
Nisam nikakav veliki trgovac drvima, radim drva za svoje potrebe od 1989.godine i tada sam radio sa tomoshusqvarnom 61ff. Kad sam 2008.godine na dvorište dovezao 25 kubika bukve u višemetrici ta je motorka jednostavno prdnula.......Tada sam kupio Husqvarnu 575xp koja jede malu djecu.Iza nje sam kupio Husqvarnu 237 za kresanje sitnijih grana.
Stihlovku???Je baš imam mesta u vetrini za još jednu🤭
Zašto? Ja imam 550xp skoro 4 godine, napravio sa njome cca 2000 metara drva, od obaranja do piljenja za pec i do sada promjenio samo nekoliko zracnih filtera i 2 filtera goriva, svjecicu jednom skinuo. Lance i vodilice ne brojim. Zaobiđi tu 550xp i kupi si 545 mk2, i naravno da ćeš jeftinije proći.
545 mk2 i 550xp stare serije imaju jednaku snaguMisliš da se u radu ne osjeti razlika između 545 i 550?
Nije, najveća je 3120xpDa kad je največa kaj ju možeš novu kupit.