• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

sonofanarchy

Član
Tu od
9 Lip 2019
Poruka
42
Malo me muči Husqvarna 365 naša.
Tu i tamo proslini kod onog poklopca kvačila ulje , danas dosta loše podmazivala i nakon čišćenja mača i svega. Pa onda normalno podmazuje. Pa ne znam više.

I zablokirala u radu. Rastavljamo , čistimo stavljamo mač i lanac iznova , opet neće. Jednostavno s rukom ne možeš okrenuti lanac , negdje zacvika ispod poklopca kvačila,a pojma nemam što. S vremenom nekako proradila. I onaj sistem zupčanika preglup. Samo se piljevina hvata oko onog prstena.
 

vlastel

Aktivni član
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
512
Moguće blokiranje kočnice. Imal sam istu situaciju sa 460. Unutra se svašta nakupi s vremenom
 

sonofanarchy

Član
Tu od
9 Lip 2019
Poruka
42
Ta ima onu oprugu kočnice na poklopcu?

Mislim si da možda nije taj prsten uništen , bi moglo biti do toga? Koliko često to treba mijenjati? Dva lanca na njoj otkad je nova , još ih ni potrošili nismo. Na prošloj bio onaj zvjezdasti zupčanik samo. Koja je uopće razlika između te dve vrste zupčanika? Što je bolje?
 

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
893
Imam problem na husvarni. Znaci gasi se kad joj se pusti gas , dzaba joj povecavam ler... Pod pun gas radi normalbo, ali kad joj iz punog gasa pustim potpuno ona se ugasi i nece da upali sto joj ne bih drzao gas? Sta moze biti problem?
 

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
974
Možda na semeringu na radilici vuče falš zrak, tak je bilo na mojoj štilovki
 

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
893
A moze li biti do ona dva srafa za stelovanje na karbu? Ne znam da li im je funkcija kao na viladzerovoj, ne znam koji je sraf za sta jer nema oznaka
 

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Ne vjerujem da ćeš uspjeti sa štelovanjem. Vjerojatno će trebati očistiti karburator. Može biti kvar kao što kaže "Draško" ili napukla cijev od goriva, falš zrak između karburatora i cilindra .....
 

sonofanarchy

Član
Tu od
9 Lip 2019
Poruka
42
Nitko ništa na ovo zaustavljanje? Mislim da nije kočnica zato jer kad smo skinuli mač zupčanik se normalno vrtio ,a opruga kočnice je na tom modelu oko zupčanika.

Isto mi se čini da se nekako vrlo lako zacvika.
 

husqvarna365

Aktivni član
Tu od
24 Sij 2013
Poruka
967
Poz kolege.
Ima li tko iskustva sa husqvarnom 120.
U fazi sam kupovine male pile.
Gledao sam stihl ms 180 ali mi se cini da je nekako sklepana.
Nije kao starija ms 180
 

Miki870

Član
Tu od
14 Tra 2019
Poruka
69
Ak misliš novu kupiti onda je dobar izbor, potpuno identična ko jonsered cs2234 koju ja imam, za sada već jednu godinu radi bez greške.
 

sonofanarchy

Član
Tu od
9 Lip 2019
Poruka
42
Da, radi normalno i nakon nekog vremena to ko da stane. Pomogne ponekad pogurati malo lanac u koru neku pa se opet pokrene.
 

sonofanarchy

Član
Tu od
9 Lip 2019
Poruka
42
Stisnulo je par puta vodilicu jer se na dosta neravnom terenu radilo pa si mislim i ja da možda nije to,ali ovako od oka ne vidim nikakva oštećenja naprijed ili na rupama da bi nešto bilo kritično uže ili što. Ne znam.

Stegnut je dosta i s originalnim lancom i oregonovim se zna desiti.
 

Stiv

Član
Tu od
15 Lis 2009
Poruka
147
Isto mi se dešavalo na novoj 440. Lanac mi jednom zablokirao da sam mislio uzet čekić i stuć i njega i vodilicu i cijelu motorku. Skužio sam da kod manjih okretaja hoće zacvikat. Od tada češće na prazno stisnem gas da izbaci zaostalu piljevinu i tada bude donekle ok.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,394
A kakvo ulje za lance koristite?
Meni se znal cvikati kad nije bil Lancol.
 

sonofanarchy

Član
Tu od
9 Lip 2019
Poruka
42
Ovaj put je bio neki lancol i to baš skuplji dosta lol.

Mislim da su oni nešto malo zeznuli s dizajnom i onda piljevina lako zaguši vrtnju. Pa 20 godina imali stihlovku i nikad to doživio.
 

Najnoviji postovi

Na vrh