• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
A znam, pitanje je gde je bila dok si ovu sliku slikal. U blizini garant nije ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,898
Opa, 572XP :oops:
Mislil sam da su samo one kaj završavaju na 5x5 za vitrinu ;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,031
Pa nakon toga gospođa pusti list kroz mene… 😬
Nemoj si to dozvoliti, pretekni ti nju i pusti svoj list da odradi, odmah bude dobre volje i motorka bude jedno vrijeme na miru u vitrini. Za kratko vrijeme radnju ponoviti, ali ti to sigurno sve dobro znaš i ne treba ti nitko davati savjete kaj dela mir pri hiži ;)

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
Evo, i moja ide u vitrinu… 😊
Nadam se da će i moje makar Božić provesti u vitrini, iako 592 u ovih 2 i pol mjeseca još police nije vidjela, samo šeta između gepeka i kabine 😓😁

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,898
Zanimam se za kupnju Husqvarne,u uži izbor sam uvel 545Xp i 550 Xp Mark2 obe..
E sad me zanima,dali se isplati dat više novaca za 550 ?
Gledamo na duže vrijeme,sad imam 390Xp,i fali mi manja pila koja bi onda delala i više nego 390..

Najnoviji postovi

Na vrh