• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 533 crni dim

dady

Član
Tu od
22 Sij 2015
Poruka
147
pozdrav ekipa evo napokon prije par dana sam završio projekt imt 533(englezer)već sam ovdje pisao o traktoru imao je problema s mjenjačem(nije imao spore brzine)uzeo sam ga pod račun,znači izmjenjao sam semeringe na kotačima,semerig pogona bosch pumpe,emernig kardana,španer lanca pogona,ac pumpu,crijeva od goriva,komplet ispuh,cijevi od vode,ulje filtere ulje u mjenjaču,sredio instalaciju itd....traktor uredno pali radi vozi i dobro vuče ali pod opterećenjem mi dimi crni dim,nije strašno i previše ali eto dimi,stavio sam nove indijske uloške dizni i opruge dizni,(dizne naštelane na 120 bari)jedna dizna je već nakon pola sata bila neispravna,pa sam vratio stari uložak,jučer smo s njim frezirali oko sat i 15-20 min i kad se zagrije u radu pritisak ulja ne pada ispod dva bara iako mi je kum donio iz Ciaka rijeđe ulje(10w40) umjesto Ininog super 5-15w40,također nije ni ulja ništa porošio,ponekad se prilokom motanja na neravnom terenu čuje kao da neto lupne s lijeve strane negdje kod zadnjeg kola moguće da je ležaj ili neto s paknama,do čega bi mogao biti to što dimi crni dim??obzirom da ce traktor godišnje raditi 50-ak sati ima mi smisla zamarati se s tim što dimi.....u prilogu video link kako pali i radi na leru...

Najnoviji postovi

Na vrh