Pošto prodaš? meni netreba cijeli samo motor.Imam tehnički za koji dan, i velim punici da mi treba osobna njezina, a ona veli da ga nebi registrirali, da bi bilo najbolje da prodamo traktor😥😢😢😢😢😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Drz se...Veli da ne vidi svrhu traktora koji nam stoji samo doma, drva više ne misli vozit iz šume.
Nemamo kaj snjim delat više, a još joj velim kak bi ga prek zime malo uredil, pofarbal i tak, veli da ne misli ulagati u njega a netreba nam, pa ja velim niko vas niš ne traži, sve bum ja sam. Jednostavno joj ga teško gledat kak stoji i kad ja dojdem doma snjim sjeća ju na tasta. 😥😢😢
e prijatel nije ni tebi lefko, drži se i naj ništ zameritiVeli da ne vidi svrhu traktora koji nam stoji samo doma, drva više ne misli vozit iz šume.
Nemamo kaj snjim delat više, a još joj velim kak bi ga prek zime malo uredil, pofarbal i tak, veli da ne misli ulagati u njega a netreba nam, pa ja velim niko vas niš ne traži, sve bum ja sam. Jednostavno joj ga teško gledat kak stoji i kad ja dojdem doma snjim sjeća ju na tasta. 😥😢😢
Stavi raketu na aukciju.Imam tehnički za koji dan, i velim punici da mi treba osobna njezina, a ona veli da ga nebi registrirali, da bi bilo najbolje da prodamo traktor😥😢😢😢😢😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Možda bolja opcija neki dobri 558 da ne bude velika razlika u izgledu 🤣Zezni ti nju. Prodajte raketu i kupi 577
Morati mu to ni nigdar oprostila pa sad...Ako si uspel kčerku šarmirati onda ja znam da buš uspel i punanu ubjediti
Nic je nes vise koristil ovu godinu? 🤔 Pa zaj vozis iz njive sta ti zraslo.. 🤷može u miru na zimski san do proljeća🍻💪🙂