• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
810
Imam tehnički za koji dan, i velim punici da mi treba osobna njezina, a ona veli da ga nebi registrirali, da bi bilo najbolje da prodamo traktor😥😢😢😢😢😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Pošto prodaš? meni netreba cijeli samo motor.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Veli da ne vidi svrhu traktora koji nam stoji samo doma, drva više ne misli vozit iz šume.
Nemamo kaj snjim delat više, a još joj velim kak bi ga prek zime malo uredil, pofarbal i tak, veli da ne misli ulagati u njega a netreba nam, pa ja velim niko vas niš ne traži, sve bum ja sam. Jednostavno joj ga teško gledat kak stoji i kad ja dojdem doma snjim sjeća ju na tasta. 😥😢😢

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Veli da ne vidi svrhu traktora koji nam stoji samo doma, drva više ne misli vozit iz šume.
Nemamo kaj snjim delat više, a još joj velim kak bi ga prek zime malo uredil, pofarbal i tak, veli da ne misli ulagati u njega a netreba nam, pa ja velim niko vas niš ne traži, sve bum ja sam. Jednostavno joj ga teško gledat kak stoji i kad ja dojdem doma snjim sjeća ju na tasta. 😥😢😢
Drz se...
Nedaj raketu!!!

Pisat cemo punici pismo potpore...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,736
e prijatel nije ni tebi lefko, drži se i naj ništ zameriti

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Imam tehnički za koji dan, i velim punici da mi treba osobna njezina, a ona veli da ga nebi registrirali, da bi bilo najbolje da prodamo traktor😥😢😢😢😢😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Stavi raketu na aukciju.
Kolko ima slika i klipova mislim da bude dobru cijenu postigla, a onda u kupnju svojeg svevremenskog stroja.
Jedino neznamo kaj bude s kolima?
Znači u subotu Ideš na gvožđe u Westgate?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To je sve sitno, nebu više posla, kad bu kuruza odma na tranik bum sa kamionom došel da mi skipa kuruzu nutra.
Tak da si mislim da nebu posla ovo leto više 🙂

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
A kad bude lićitaža, gdo bude dao više, možda bih i ja konkurirao do nekih kuna.

Najnoviji postovi

Na vrh