• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Imam jednog boljeg, slikam prvom prilikom.... Znači tolko frajera boli ona stvar za traktor da kad je strgal rafung dimiko mu po šajbi i zacrnilo pol šajbe, i tak se on vozi

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,725
Imam tehnički za koji dan, i velim punici da mi treba osobna njezina, a ona veli da ga nebi registrirali, da bi bilo najbolje da prodamo traktor😥😢😢😢😢😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
To ne sluti na dobro. To me podsjeća na priču kak je jedan započel delati hižu na ledu....:cry:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,725
To je bar lako tj.još bolje za njega,kupi ga od punice i onda je samo njegov.
Ako ode raketa, odoše i kola (u dijelovima kak za sad stoje stvari), a pitanje je kaj još ide uz njih (gratis)????? ajme, ajme živote.......

Najnoviji postovi

Na vrh