• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Stipo59

Novi član
Tu od
20 Tra 2021
Poruka
11
Majstori, več dugo nisam razdvajao 539, pa i zašto tražim service manual sa dimenzijama na koju dimenziju naštelovati pracne kod kvačila. Isto me zanima jer želim staviti grafitne špage, koliko jih skratiti kad jh uvaljam u kučište ove špage?
Moj ti je savjet uzmi silikonski semering jer je puno bolji od tih spaga.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Nek je sa srećom, samo mi izgleda da ipak ima više od 141 rh, nadam se da cijena nije bila prevelika.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Da služi on tebe i ti njega. Neka je sa srećom
Ipak bi se složio s kolegama jooc da vjerojatno ima malo više sati od navedenog ali po izgledu je OK,i kolega ZJ je dobar komentar dao 577 bi bio više eksploatiran bar u oranju i to s 3 brazde što bi ti uvelike ubrzalo radove plus rotobrana.

...ak već mora biti IMT...
Naravno da mora.

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Pa tražio sam još jedan da npr. U sjetvi s 539 mogu baciti umjetni i pošpricati pa kad ću u jesen brati kirurzi da mogu s njim brati a s 549 vući i tako.Pa 577 kod mene nebi mogao vući 3 brazde a 549 mi za sad odrađuje posao tako da…Na satu je 141 sat i stvarno traktor je nov to se vidi po pedalam,nema lifta volana pali na zub,na štetu nikad noga nije stala i tako…

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Da mi je znati kak je na 141 sat uspio ovak izglancati sa nogom ovo zaokruženo na slici, osim ak je išel blatne đonove u kabinu očistit

Prilozi

• IMG_20230226_095409.jpg
    IMG_20230226_095409.jpg
    39.1 KB · Pregleda: 75

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Na satu je 141 sat i stvarno traktor je nov to se vidi po pedalam,nema lifta volana pali na zub,na štetu nikad noga nije stala i tako…
Ohladi se, nemoj ama baš svemu vjerovati. Sajla je bila isključena, ili je instrument zamijenjen.

Gledaj koliko je pisalo na ovom satu, a kako je u stvarnosti traktor izgledao (nije IMT, nego Torpedo, ali svejedno, nije ništa lažno jedino je sajla bila izvan funkcije godinama, bio je to traktor od mojeg tasta):
WP_20180924_19_46_12_Pro.jpg
WP_20181101_12_22_23_Pro.jpg

Gazda.Joza

Aktivni član
Tu od
1 Velj 2023
Poruka
157
Neznam možda uglavnom traktor je u tvorničkom stanju na svi šarafima farba ništa nije popravljamo pedale ko nove špera isto ko što sam reko…Možda stvarno bila skinuta sajla ko će ga znat?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
View attachment 58114
Eto odlučio sam malo pojačati brojno stanje i uzeo sam IMT 539 DLI 141 radni sat 2006 godina top stanje nov.Pišute šta mislite
Nisam siguran da vidim sve točno, ali označio sam zelenim strelicama određena područja, drukčijih boja, odnosno i meni se čini da su uz felge pofarbane i gume, no možda je samo slika za mene varljiva:
0E2A4245-F647-4148-90AD-58895E87088A.jpg
Točno je da taj traktor na oko izgleda lijepo, još ako tako dobro i radi, onda nemaš nikakvog razloga da ti ne budeš s njim zadovoljan i baš te briga što ja ili bilo tko drugi o njemu mislimo.
Svaki čovjek za svoj novac kupuje što želi, to vrijedi i za tebe.
Jedino je moja poruka, nemoj biti naivan, to zna postati skupo...

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh