• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Sad nebu curelo na rupu ali bu guralo kroz sajlu pa u vuru....

ilijaknezevic50

Novi član
Tu od
29 Sij 2019
Poruka
15
Koliko ste ga nahvalili otisao i ja kupiti sebi fergica [emoji38]
96ff7657d8ab3e9b81c7451a36b6d457.jpg

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

ilijaknezevic50

Novi član
Tu od
29 Sij 2019
Poruka
15
I fabricki je imao plavi motor, ofarban je al vidi se da je bio plav, valjda takva serija.

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Netko ga je lijepo ušminkal prije prodaje :)
Sretno ti s njim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ja ne kontam zakaj vi svi mislite da su pofarbani traktori neispravni iznutra, pričam o ovim starim ragama?
Pa i farba košta dosta novaca, a gde je tek posel da se to napravi barem malo bolje. Drugo je ako je samo mjestimično pomusan ali to se na prvu vidi izdaleka.

Da bi ubitu ragu dovel u stanje za prodaju treba se malo više pomučiti osim farbanja jer puno toga se vidi več nakon par sati rada nakon uljepšavanja.

ilijaknezevic50

Novi član
Tu od
29 Sij 2019
Poruka
15
Za ovo nekoliko dana mi se ne cini los, vucemo hranu kravama, za nekakav velik posao mi ni netreba, uzeo sam ga samo radi privlacenja hrane. A i ako crkne uradit cu motor pa sam opet miran s njim godinama, bar je okolo uredan imam racuna i da ga uradim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ma nemaš brige, uz sitne popravke ako bu zatrebalo on bu tebe služil još godinama jer vidim sa slike da nije jedino grlo u štali, tj. ima još traktora tam pod krovom za posel.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Da je neispravan iznutra, to bi se odmah moglo zaključiti. Ako je nešto neispravno, moglo bi se zaključiti da je neupotrebljivo !

Iz mog prethodnog posta bi se moglo zaključiti da traktor nije previše istrošen, to jest da nema previše radnih sati koji bi ubuduće mogli zahtijevati veće ulaganje i popravke.

A nikako se ne može zaključiti da sam ja napisao da "je neispravan iznutra" !:(wasntme):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Samo nek je lijep iznutra (dobar), kao i izvana.:icon_thumright:

Da je neispravan iznutra, to bi se odmah moglo zaključiti. Ako je nešto neispravno, moglo bi se zaključiti da je neupotrebljivo !

Iz mog prethodnog posta bi se moglo zaključiti da traktor nije previše istrošen, to jest da nema previše radnih sati koji bi ubuduće mogli zahtijevati veće ulaganje i popravke.

A nikako se ne može zaključiti da sam ja napisao da "je neispravan iznutra" !:(wasntme):
Ja sam post shvatil kao nadu da samo nek je lijep iznutra kao i izvana :icon_thumright:

Najnoviji postovi

Na vrh