• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lepoglavaX

Član
Tu od
21 Pro 2020
Poruka
49
Riješeno prema po videu ,3 so bili 0,4 a druga tri 0,15 sad sam stavio sve na 03 na hladno i odlično radi , ali sam primjetio da dvije klackakice ne naliježu na sredinu ventila (možda so odstojnici poderani ) a primjetio sam i da čahure na klackalicama na osovini imaju ljufta.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pošto je kod mene snijeg počel padat malo sam vužgal raketu nek se zgrije, nije paljena više od 2mj.

Nema greške pali ko prava raketa.

A ovaj je lepo počel padat.

Raketa u stanju pripravnosti.

I sad ono najvajžnije, slobodno uzmete kokice i upalite zvučnike, i lepo se sjednite na trosjed, kauč, fotelju. Sinfonija raketa uz pojačan d sur. 😉I uživaje u zvuku ovog bez vremenskog stroja.

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To moram predelat, to je tak već dugo, tak smo i kupili traktor 😂al dobro je kaj kabina malo trese, i auspuh malo, to je povezano. Al ovaj tvoj auspuh je vrh. 🤠😂

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
Ja sam odmah skinuo tu cijev na usisu zraka i taj "šešir" nabio u gumeni dio. A auspuh okrenuo dolje i prema napred, da ne smrdi kad se nešto prikapča odozada. Onda su me malo zajebavali na STP - da ne mEže prema naprijed, i jedno koljeno pa u stranu!

Najnoviji postovi

Na vrh