• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,334
Vidim da je tu sve povezano na kola, na 540 je to odvojeno, a na ovom nisam nikad rastavljao. Teže mi se mota malo.
 

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,437
533 kakav dihtung ima na poklopcu ventila, neki gumeni ili? Postelao bi ventile pa da kupim unaprijed ako moram. Ventili na 0.3?
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,574
NH, tvoj ima Fiat motor, koliko se sjećam.
Ak je, u ventil deklu je kanal, a dihtung izgleda ko pol O-ringa koji je utisnut unutra.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,932
Ventili na 20-30, a brtva postoji samo takva kakva je, plutena.
Dobro ju je prije ugradnje zaljepiti na poklopac jer ju je inače zajebano postaviti.
I trebaš napraviti dvije gumene ili od klingerita brtve koje staviš ispod pločica na maticama koje drže poklopac ventila.
Te brtve također zadihtaš diht masom.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Jedini problem Imt-a 539 je curenje ulja na semeringu radilice.
On drugih nedostataka jednostavno nema.
Prijatelj imaš gablec kad se vidimo, ja pričam o tome stalno, to je nepoderiv stroj, namjenjen za sve poslove, nema prepreke,dela sve poslove, mala potrošnja, ko da nije sa ove planete, bez vremenskog ograničenja je, čak neki inžinjeri kompletnog svijeta nisu mogli saznat neke stvari o tom traktoru, navodno ga NASA u tajnosti želi kupiti da mogu vući snjim "Space Shuttle" od točke A do točke B tj od jedne lansirene rampe prema drugoj, jer su se i sami uvjerili kaj on može, sad je zadnja informacija da bi ga možda lansirali u svemir i u tajnosti gore kopirali tehnologiju. Navodno zbog toga da srede semering radilice, al za sad je to još jako velika tajna.
 

Najnoviji postovi

Na vrh