Prijatelj neznam kaj da ti velim, ujutro mi kolko tolko dobro, a sad katastrofa, evo htel bi si prikolicu iti delat a nemrem, jednostavno me sve zašteka.Kupljenec jučer umireš danas već šajbaš po šumi na traktoru. Mora da ti popodnevni bolovi dođu od drndanja u krletki 🤣
Slažem se, gle kad imaš raketu siguran si da buš sve napravil, sve stignul. Kaj meni znači da si kupim traktor za 200,300 hiljada eura kad snjim pol poslova nebi mogel obavljat kaj sa ovim delam? Tak da mi niš to ne predstavlja. Jer raketa je više namjensko navalno vozilo za sve poslove kaj postoje, i opet potrošnja je nikakva. Ja još imam 10 litei nafte od lani u raketi, znači ni 2 tanka godišnje ne skurim, koji to traktor može? Trenutno ga još nema.Slažem se i mislim da bi svako gospodarstvo koje nema IMT trebalo ostati bez poticaja, mislim nema smisla ako sile nebeske nema u dvorištu...
Same od @ZJJa još imam 10 litei nafte od lani u raketi, znači ni 2 tanka godišnje ne skurim, koji to traktor može? Trenutno ga još nema.