• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 558 DEDA. Remont

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Ima i kvalitetnih klinastih remena, npr. ja sam na svoj 539 stavil Optibelt 12.5 1100 La, 2 godine je gore i napinjal se samo jednom.. Tu na 558 je 17 remen, ak se ne varam..

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Jel ga netko od forumaša špana na dinamometar?
i to je previše za moj ukus ..moj auta je dobio novi zupčasti na 180 hiljada ..ne bi ni tad ali je izdala vodena pumpa ..Servisni interval je propisan na 70 hiljada ..kak remen zna koliko sam ja prešao kilometri , kak on zna jel se ja vozim 100 na 3000 okretaja ili 30 km/h .
skini deklo , popusti španer , nemre remen preskočiti , nije remen paradni konj

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
puknuti;1055164.moj auta je dobio novi zupčasti na 180 hiljada ..ne bi ni tad ali je izdala vodena pumpa ..Servisni interval je propisan na 70 hiljada .[B kaže:
.kak remen zna koliko sam ja prešao kilometri[/B] , kak on zna jel se ja vozim 100 na 3000 okretaja ili 30 km/h .
skini deklo , popusti španer , nemre remen preskočiti , nije remen paradni konj
Isto kak i gume znaju kad ih je pregazilo vreme ili kak ti znaš da je zima prošla, a traktor nisi pomakival iz mjesta mjesecima pa su se zaležale .....
Tak je i s klinastim na vodenoj

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Isto kak i gume znaju kad ih je pregazilo vreme ili kak ti znaš da je zima prošla, a traktor nisi pomakival iz mjesta mjesecima pa su se zaležale .....
Tak je i s klinastim na vodenoj
to svi znaju , vratiju se lastavice , procvjetaju jaglaci i visibabe i tak , koli se ftrsiju nakapa za kuruzu ..to nemreš fulati

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
669
De si ga našel? je tak pri nama to ide. Zima je duga, a i večeri su duge, a vinčeku drastično pada nivo v lagvu. Ali nije to tema.
GAJTAN!
Delaš ti kaj?

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Bil sam u Beogradu ovih dana. Nadam se da budu poceli radovi kroz koji dan. Malo mi se gužvica napravila...

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Isel sam malo poslovno a malo turisticki. U glavnom Beograđani su me ugodno iznenadili u svakom pogledu.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
samo čekaj noči , opet buš šerafe magnetom iskal po blatu
Puknuti kaj ni si čul za svijetiljku to je naprava za osvjetljavanje po mraku :(giggle)::(giggle):

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Niš nisam stigel danas. Taman kad sam se htel traktora primiti došel tu covek iz sela da im je junica pobegla i ak morem konja osedlati da to priteram jer im beži po nasipu i nemreju nikak do nje. Tak sam na starom Sokolu noc docekal... Cuks bu malo pricekal opet...

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Imam, dva siva Sokola i još par drugih boja :(inlove)::(inlove)::(inlove):

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
nećeš ni stić, malo odaš po beogradu (btw, meni redovno ugodno iznenade beograđanke, a na beograđane se baš ne obazirem :icon_weed: ), malo glumiš kauboja :D: da mi je bilo vidit tu scenu, oba bi bubrega dao. ja bi se obuko ko kauboj i hvato je lasom na tvom mjestu :(giggle):

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Pa kaj će ti onda anlaser :(giggle)::(giggle):

To kad mi negde crkne kad ne dodam gasa dosta, pa da morem vužgati.

nećeš ni stić, malo odaš po beogradu (btw, meni redovno ugodno iznenade beograđanke, a na beograđane se baš ne obazirem :icon_weed: ), malo glumiš kauboja :D: da mi je bilo vidit tu scenu, oba bi bubrega dao. ja bi se obuko ko kauboj i hvato je lasom na tvom mjestu :(giggle):

Malo prevec crtice gledaš :D: A beograđanke(ono na kaj ti misliš) su me razocarale.

Najnoviji postovi

Na vrh