i to je previše za moj ukus ..moj auta je dobio novi zupčasti na 180 hiljada ..ne bi ni tad ali je izdala vodena pumpa ..Servisni interval je propisan na 70 hiljada ..kak remen zna koliko sam ja prešao kilometri , kak on zna jel se ja vozim 100 na 3000 okretaja ili 30 km/h .Jel ga netko od forumaša špana na dinamometar?
Isto kak i gume znaju kad ih je pregazilo vreme ili kak ti znaš da je zima prošla, a traktor nisi pomakival iz mjesta mjesecima pa su se zaležale .....puknuti;1055164.moj auta je dobio novi zupčasti na 180 hiljada ..ne bi ni tad ali je izdala vodena pumpa ..Servisni interval je propisan na 70 hiljada .[B kaže:.kak remen zna koliko sam ja prešao kilometri[/B] , kak on zna jel se ja vozim 100 na 3000 okretaja ili 30 km/h .
skini deklo , popusti španer , nemre remen preskočiti , nije remen paradni konj
to svi znaju , vratiju se lastavice , procvjetaju jaglaci i visibabe i tak , koli se ftrsiju nakapa za kuruzu ..to nemreš fulatiIsto kak i gume znaju kad ih je pregazilo vreme ili kak ti znaš da je zima prošla, a traktor nisi pomakival iz mjesta mjesecima pa su se zaležale .....
Tak je i s klinastim na vodenoj
kaj si išo po kopresiju u rakovicu:icon_jook:Bil sam u Beogradu ovih dana. Nadam se da budu poceli radovi kroz koji dan. Malo mi se gužvica napravila...
Puknuti kaj ni si čul za svijetiljku to je naprava za osvjetljavanje po mraku giggle):giggle):samo čekaj noči , opet buš šerafe magnetom iskal po blatu
Pa kaj će ti onda anlaser giggle):giggle):
nećeš ni stić, malo odaš po beogradu (btw, meni redovno ugodno iznenade beograđanke, a na beograđane se baš ne obazirem :icon_weed: ), malo glumiš kauboja : da mi je bilo vidit tu scenu, oba bi bubrega dao. ja bi se obuko ko kauboj i hvato je lasom na tvom mjestu giggle):