• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ništa Kićo ,sad kad se Brena polako obnavlja,onaj njezin mali braco u dijelovima može ići u pazar,samo da me ne hebu financije,bi mi tržili da ja vidim kako je orati sa 100 riđana ispod haube,što bi reko rođo šestak hrže:partyman::partyman::partyman:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
ništa Kićo ,sad kad se Brena polako obnavlja,onaj njezin mali braco u dijelovima može ići u pazar,samo da me ne hebu financije,bi mi tržili da ja vidim kako je orati sa 100 riđana ispod haube,što bi reko rođo šestak hrže:partyman::partyman::partyman:

Breni jos treba obnoviti pumpu hidraulike i onda je ko nova mlada al vise nije za udaju! Ovaj mjesec ce dobiti i par kila nove boje... nove tapecirunge, kamionski sic...
Onaj u dijelovima ide povoljno do daske.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Breni jos treba obnoviti pumpu hidraulike i onda je ko nova mlada al vise nije za udaju! Ovaj mjesec ce dobiti i par kila nove boje... nove tapecirunge, kamionski sic...
Onaj u dijelovima ide povoljno do daske.

"Udala se nikad nije"

Bit če zanimljivo vidjet slike poslije uređenja,mada moža koja i tokom uređenja:D

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Bit ce po koja slika i od slaganja kocnica a nadam se i od farbanja.
Nije ni bila na udaju bar ne u oglasima a dok se zbrojim sta je sve ulozeno i sad dok je to to vise je nedam!

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ne sumnjam da budu susjedi i poznanici uzdisali kad se upicani,ništa ima da ju urediš do siliranja da ju lagano vozim po silosu kod tvog rođe,ti furi masnog ,meni bu Brena naj taman:partyman::partyman:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Pa da ti budem iskren lako moguce da ce bit tako al ja se nadam da ce rodjo dotle uprilicit Case 125 ili Steyr 6125 pa cu bit postedjen gazenja, transport vrlo rado!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Na 577 se dešava sljedeče:

Tokom baliranja traktor izbacuje vodu kroz cijev od kilera,nema termostat a kad ga imao isto je bacao vodu van..Dal netko zna gdje je problem?

I to izbaci svu vodu kaj ima..

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Na 577 se dešava sljedeče:

Tokom baliranja traktor izbacuje vodu kroz cijev od kilera,nema termostat a kad ga imao isto je bacao vodu van..Dal netko zna gdje je problem?

I to izbaci svu vodu kaj ima..

Uglavnom dihtung glave uzrokuje takvo ponasanje motora.

B

Bobo

Guest
Kico, da sam znao da nije na prodaju 5136 ne bih kolegi davao broj... Ovaj je trazio Brenu turbo i ja mu dam broj i rekao je da ce te nazvati...

Lako se nas dvojica dogovorimo za 106 ;) Iako je rastavljena, to se i dalje da sastaviti da to funkcionira kako-tako...

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Kico, da sam znao da nije na prodaju 5136 ne bih kolegi davao broj... Ovaj je trazio Brenu turbo i ja mu dam broj i rekao je da ce te nazvati...

Lako se nas dvojica dogovorimo za 106 ;) Iako je rastavljena, to se i dalje da sastaviti da to funkcionira kako-tako...

Bobo imas PP. Nista ti nisi pogrijesio a 106 mozemo kako god ti pase!

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Ovo izgleda kao bypass na srcu

img1483t.jpg

img1481cl.jpg

Osla pumpa na reparaturu.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Prvo klipna. Ona manja zupcasta je ok jer ona tiska lamele kardana a on je radio bez greske pod rotodrljacom 3m. Ona veca zupcasta je od kipe a to je bilo jako slabo tj sporo. Punu prikolicu nije mogo podic. Najvjerojatnije ce ic nova jer u reparature sumnjam i za te stvari nedam novce. Bolje odmah dat vise pa imat novu.
Klipna je isto bila spora al ona se lako dade rijesit.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Tak sam si nekak i mislil. Klipna remont, a zupčaste samo nove jer popravak iste može poslužiti samo za silu.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Ma da, reparatura zupcaste je po meni bacanje novca u vjetar. Za klipnu sva sreca nadje se dijelova.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Još uvjek dijelova ima samo je problem kaj su Turke ili Indija.
Nego, čini mi se da je ta klipna pumpa več prošla jednu reparaturu, ako ne cijela ali barem sigurnjak je novi?

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Mozda prije mene ko bi to znao. Traktor je kod mene 7 godina. Hocu traktor dovest u red, netreba bit za izlozbu ali da je sve u funkciji. Ostale su samo te pumpe i farbanje.

Najnoviji postovi

Na vrh