• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
IMT 5136 u kombinaciji s Maschio DC-3metra u pripremi tla za sjetvu kukuruza..
19646664.jpg

diabola1210

Član
Tu od
25 Tra 2011
Poruka
589
htio bi na svom IMT - u 560 85. god (stara linija) sloziti nozni gas, pa ako netko zna nesto o tome ili ima shemu kak slozit da mi pomogne.

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
htio bi na svom IMT - u 560 85. god (stara linija) sloziti nozni gas, pa ako netko zna nesto o tome ili ima shemu kak slozit da mi pomogne.

Pogledaj kod nekog kako to izgleda na IMT-542 i prekopiraj.

T

tuaregr10

Guest
rijetka zvjerka:

barem ga ja nisam vidio do sada.. :)

Pozdrav tibor88 :!:
Da, stvarno rijedak stroj :madmana:. Ja sam ga do sada viđao jedino u reklamnim videima i videima o povijesti IMT-a :(.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
možda rekord???? ili petlas???? trayal????

dobar ferguson......odmah mi je bacio nekako na onog od borne iz kutine.....samo razlika u auspuhu....:partyman:

zcepic

Član
Tu od
17 Tra 2011
Poruka
369
možda rekord???? ili petlas???? trayal????

dobar ferguson......odmah mi je bacio nekako na onog od borne iz kutine.....samo razlika u auspuhu....:partyman:

primjetio sam da nema rolbar (zaštitni luk):mrgreen: samo se nevidi dobro ove gospoje smetaju ko ih je samo tu stavio:D

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Bala je neka deformirana ali je bala:D

Dost dobro IMT ide s balirkom,mada za par godina rada s njome nebi mu se dobro pisalo..

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Decki na 5136_ici sredjene kocnice koje nikad nisu radile. Unutra svi diskovi i medjuploce bile ko nove znaci nepoderane ni 2%.
Popravak kostao 120kn!!!
Kupljeni novi federi koji vracaju celjusti i ubusene rupe i za stare, 8 kom po 10kn i bocica ulja UK-4 od 40kn. Ispustanje ulja i sarafanje 1 dan posla odradio stariji sin i traktor koci bolje nego novi.

Ajd živili!:drinkers:;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Decki na 5136_ici sredjene kocnice koje nikad nisu radile. Unutra svi diskovi i medjuploce bile ko nove znaci nepoderane ni 2%.
Popravak kostao 120kn!!!
Kupljeni novi federi koji vracaju celjusti i ubusene rupe i za stare, 8 kom po 10kn i bocica ulja UK-4 od 40kn. Ispustanje ulja i sarafanje 1 dan posla odradio stariji sin i traktor koci bolje nego novi.

Ajd živili!:drinkers:;)

Dokaz da se može složit sve kad se hoče;)

Kak su prije radile kočnice,papučica se stisnula a traktor nije kočio?

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Opruge su bile stare i lako su se rastezale tako da nisu vracale celjusti vec su kocnice blokirale i vremenom je nestalo ulja tako da one uopce nisu radile. Sad radi za 10. Unutra je princip isti kao na MF_u. Cak mi se cini da bi diskovi pasali od MF 3080. Razlika je samo u kocionom cilindru koji je na IMT_u izvana dok su na MF_u cilindri unutra. Jos da je na IMT_eju servo ili da kocnice rade preko tlaka iz hidraulike pa gdje bi mu bio kraj!

Najnoviji postovi

Na vrh