• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Inkubator

Myrnas

Član
Tu od
29 Lip 2015
Poruka
151
To jeste on mjeri najveću temp pa ću ga i koristiti da testiram temperature najveće da vidim gdje grije najviše a gdje najmanje. Provjeriti ću u radnjama za akvarijume da li ima termometara preciznih jer stvarno ne znam gdje bi mogao kupiti to osim na ebayu. Problem mi je vjerovatno bio taj sto mi je u lijevom uglu na donjem uglu rupa i vertikalno u vrhu isto rupa pa je jaja hladilo i nisu mogla izac (rupe sam otvorio 18dan) i zbog toga su vjerovatno pilad i umrla u fazi 18 dana. A na lijevoj strani gdje nemam rupa sva su se pilad izglegla. To znam jer sam različite vrste stavljao.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Peky

Član
Tu od
8 Sij 2020
Poruka
142
ako itko zna gdje se moze kupit narucit inkubator neka mi posalje poruku, narucio sam sa par stranica zadnjih pola godine iz hrvatske i svaki put ili nema ili stize ili nesto..

Na vrh