Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Napokon nešto,puca ljuska na jajetu,šta mi je raditi,čekati da se potpuno oslobodi,koliko ga ostaviti u inkubatoru nakon oslobađanja?Prvi obrok,čime ga hraniti,šta je bitno?Hvala....
koji je dan? šta imaš u inkobatoru(kokoši,pure..)? kolika je temperatura ,vlaga?
ništa ne dirati sada. cca 3 dana pilići mogu izdržati u inkobatoru bez hrane i vode. ja svaki dan jednom na brzinu otvorim inkubator i poberem samo suhe piliće. stavljam i u kutiju sa žaruljom. u kutiji mora biti toplo.
ako ti se pilići u kutiji svi stiskaju skupa onda im je zima. ako su raštrkani onda im je dobro. u poljoapotetki kupiš starter za piliće. pitaj u apoteki i objasni kakva je situacija oni budu znali.
Imate li neko preporuku za kupnju inkubatora? Po fejsu mi neke stranice reklamiraju od 80-100€, al bi ipak nešto provjerenije ako postoji, cijena nije toliko bitna
Imate li neko preporuku za kupnju inkubatora? Po fejsu mi neke stranice reklamiraju od 80-100€, al bi ipak nešto provjerenije ako postoji, cijena nije toliko bitna
Pozdrav,planiram kupiti inkubator, a pošto ga prije nisam ni imao treba mi savjet za kupnju.Gledao sam neke za 100€ ali oni nisu provjereni pa se ne isplati.Uglavnom,koje marke mi preporučujuete u rangu od 250-400€?
I trebao bi da stanu unutra minimalno 50 jaja.