Izgleda ok, tko koristi makitu i ima baterije nije losa kupovina. Cijena u rangu milwaukeea.Guglajte: akumulatorska mazalica DGP180, ali ne gledajte cijenu!
imam plavu, otac dobio na poklon čim je izasla u prodaju. Zamislite sta se desilo sa cegrtaljkom... Zaglavi se ona jednom i nije bilo sanse da krene, brat od strica je uzme i stavi u mengele i cegrtaljka proradiUnior gedore iz 80 tih i s početka 90 tih.
Vrijeme dok je unior radio vrhunski alat.
View attachment 36185
Hmmm ako je meni spindel napukao pod rukom sa izvlakacem, kako bi presa napravila bolje i ostavila neosteceno ? Posaljem sliku kasnijePresa to lijepo skida.
Da bas taj dio . Imam dvije AEG busilice i na onoj koja ima taj jaci(deblji dio) nije puklo nista. Pa sam mislio ako malo izbrusim kraj tog napuknuca i umetnem takvo kakvo je jer je tesko nabaviti dijelove za nesto sto je staro oko 30god. Izvlakac je bio ovaj Lagerabzieher mit 2 Backen, Handwerkzeug, 1,7-3,8 cm: Amazon.de: Auto, a i imam jedan od BGS jaci . uz taj s amazona sam si mislio da bi on prvi mogao puknuti ali nije osim sto se izlizao na vrhu, Kasnije sam brusio i radio siljak koji bi odgovarao spindel ulazuKakvim si izvlakacem vadio. Jel ti napukla ovaj suplji dio osovine.
Trebalo je otokariti umetak s kirnerom da se osloni na njega a ne na tanku stijenku osovinice.
De je novi? 🤔Kaj sam jučer bil lud... nakon dugoooo vremena sam si strgal šerafciger
Jedva sam dočekal jutro i idem po novog.
View attachment 37248
Pa normalno da je neoravilna uporaba. 🤭Nepravilna uporaba ili je bilo jako stegnuto? 🤔
Nije ni unior kaj je negda bil
Vadil sam semering i preteral. Da sam ga barem dublje ubol....Nepravilna uporaba ili je bilo jako stegnuto? 🤔
Nije ni unior kaj je negda bil
Si mislil da se na tom jaše na Ivančicu za to služi meklaKaj sam jučer bil lud... nakon dugoooo vremena sam si strgal šerafciger
Jedva sam dočekal jutro i idem po novog.
View attachment 37248