Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
85 do 90 je najbolje, i onda pritegnut još nakon 100kilometri.
Moj ne željeni test.Kad si ti jaki 💪🏻💪🏻💪🏻
Evo malo testova šrafštoka/stega ili kako već tko zove...
O kojem se škripcu radi (mislim na onaj koji je puknuo) ? Ako se smije znati koji je proizvođač ?Moj ne željeni test.
Prije puno godina sam kupio jedan veliki i među ondašnjim meštrima "razvikani", skupi škripac / šrauštuk u trgovini s auto dijelovima. Doma mi je služio super.
Onda smo morali u goricama / vinogradu, izbetonirati betonsku gredu s šarafima promjera 16mm za fiksiranje roženica / rogova.
Taj novi šrauštuk sam montirao na fosnu / drvenu dasku debljine 50mm. Uzeo sam cijev i krenuo svijati krajeve šarafa u kuke. Nakon par silovanja puknuo je taj novi šrauštuk kao lubenica.
Nakon tog iskustva išao sam u izradu čeličnog, bočne stranice od debelih pločevina, a gornja površina od federplate američke samohotke. Vreteno / špinglu sam koristio od puknutog šrauštuka.
Imali su moji kolege varioci dva dana vražji zadatak, to zavariti, jer bi iza svakog hlađenja var šprungirao / pucao. Nakon dva dana kemijanja je zavaren i tako drži dan danas.
Dobio je toliko batina kao da je u kovačnici, a ne u neobičnoj garaži, još je u odličnom stanju.