• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,381
Imam ja...i bateriju i bušilicu bez četkica... Navrni;)

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,169
Ja sam čistio svoj trotec odvlaživač i u njemu kompresor kina,ali ništa drugo nisam ni očekivao
I na njemu su iste oznake kao na tvojoj bušilici
Tako da se nemoj zavaravati
To što je možda u kini proizvedeno,a nijemci prodaju ne mora značit ništa loše

kupio sam iz kine direkt aku škare i prezadovoljan

Duplo skuplje iste prodaje tal.marka campagnola,samo je na njima razlika u etiketi

Nek te dobro služi,sigurno budeš zadovoljan

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,381
A gde je Duga reka?
Aj onda dojdi do Apatovca...;)
Ni lukinu ne bu daleko, kad se već ponudil 🤭 :ROFLMAO:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,512
A ima Grbolja još mehanu v Apatovcu? Sory,Duga Rijeka. Al tam su vlahi,pa je meni automatski ekavica. I Apatovac je godinama imal dva imena. S jedne strane ec,a sa druge ac

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,512
Kolko se ja sjećam tam oko 2000 i neke je od moje strane pisalo Apatovec,s od Križevačke Apatovac. Ili kontra,nisam siguran za strane

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Jel valja ovo kaj?
Pozdrav. Imao sam priliku raditi sa hidravlicnim abcigerom i mogu reci samo super alat. Na ovome mi nesigurno djeluju poluge, koje zakapcas za remenico ili sta izvlacis.

Najnoviji postovi

Na vrh