• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,169
Imam njihov odvlaživač i prezadovoljan
Djeluje mi da bi mogla bit ok
Ali ja bi se ipak odlučio za onu crnu iz lidla,prvenstveno zato jer ih ljudi više kupuju,pa će s vremenom biti više rezervnih dijelova i akumulatori su dosta povoljni i ima ih na prodaji,a jedan aku možeš koristiti za više uređaja
Imaš na njihovoj stranici mogućnost kupnje,ali pazi sa dostavom jer mislim da ide iz njemačke,meni bi za odvlaživač dostava ispala 280 kn

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Imam i ja njihov odvlaživač i radi bez problema već godinama.

Ali isto se slažem da bi bolje iz lidla uzeo bušilicu.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,512
Neznam zakaj z lidla? Ovo je ozbiljna njemačka firma sa svojim predstavništvom i servisom. Nije čang šlang roba. 2 lete garancija

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Pa i Parkside i Einhell su ozbiljne njemačke firme s predstavništvom u hrvatskoj. Čak Parkside ima 3 godine jamstva.

A i jedno i drugo i treće su hobi firme tako da je najbolje kupiti najeftiniju s najdužim jamstvom. (pod najeftiniju mislim od 3 s cca. Jednakim performansama)

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,512
Ali po duploj cijeni. Za moje potrebe bu dosta. Imam ih 5 na kabel. Ovo bu dok bum lijeni kabla vleči🤭

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Tako sam i ja prije 6 godina kada sam kupovao aku bušilicu rekao ma uzet ću 12v i tako mi većinom treba za drvo. To što imam cigle i betona ću na kabl.

Uzeo sam plavu bosch, motor bez četkica 12v.

E bome se ta nabušila i betona i bloka i metala. Svaki dan žalim što nisam uzeo 18v udarnu 😂

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,512
Iz tvojih postova vidim da nisi lijen, naprotiv izuzetno marljiv (y):love:, ali se buš za korištenje električnih brzo ulijenil. ;) 🤭
Ma nebum se ulijenil. Meni su dve akice otišle više od stajanja,neg od posla. One ispravne,a baterije pokojne. A takvih više nema. A ja sam takvi hrčak da mora biti pri hiži. Trebalo ili ne. Ne volim iti posuđivat alat. A ideje za razne projekte su u glavi. Samo da ih još ima ko financirati🤪

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,381
Pa Parksajda proizvodi Einhel
Netočno. Možda nekad davno je, ali danas nemaju sličnih prizvoda, a i totalno su nekompatibilni (baterijski alati).

Koliko košta dodatna baterija za takvu bušilicu? Istina, punjač izgleda kao za Parkside alate, pa možda paše PS baterija.

Inače, takva bušilica bude 299kn u Lidlu u ponedjeljak ;)
A manja (bez četkica) u četvrtak.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,512
ZJ,a ko onda proizvodi Parkside. To je lidlova robna marka,a kolko ja znam da lidl NE proizvodi. To kaj nisu kompatibilne,nema nikakve veze. Lidl daje svoje specifikacije. Možda to i je kvalitetan alat,ali ja nikad ne kupujem kruh i alat u istom dućanu. To mi je kaj da v građevinskom dućanu kupujem meso🤭

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,381
Ima puno nezavisnih (OEM) proizvođača u Kini...ali u Lidlu drže tajnu tko je to.
Inače, dobavljači su im 3 firme: Kompernaß, Grizzly Tools i OWIM. Trotec je sličniji PS-u nego Einhellu, tak da je moguće da su iz iste kuhinje.

Od hrpe njihovih alata jedino mi se štemerica pokvarila, ali je popravljena, dok su baterijski alati i baterije bezprijekorni, a njih najviše držim u rukama (dvije bušilice i brusilicu).

Einhel je po cijeni kao "kvalitetniji" alat, ali ne bi rekel da i oni sve proizvode sami.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,512
Danas je više manje teško znati ko kaj i gde dela. Večina u Kini. Ja sam tak za probu puknul troteca pa bumo vidli kaj je to za igračku. Nadam se da je bolji od boxera i onexa.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,381
To sigurno je.
Velim, kad ju dobiš, Probaj jel paše PS baterija. Dvosjed i punjač mi izgledaju jako slično.
Šteta kaj nisi kupil model bez četkica, jer je dosta moćniji.
Lidl na takve alate daje 5g garancije. Dakle, nekaj vrijede, a garanciju je lako ostvariti. To im je glavni adut.

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,487
Koju bi ti radije kupio, ovu u pon ili ovu u čet? Onako za univerzalnu primjenu...

Najnoviji postovi

Na vrh