• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,856
Kad ste se već dotaknuli svjetiljki, meni treba preporuka za neku naglavnu, da je dobra.
Treba mi za po vani, dakle da što širi kut svijetla ima.
Iz lidla su meni super. Jeftine, punjive, lagane i dobro svijetle IMG_20221111_081847.jpg

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,328
WP_20221112_001.jpg

Nakon godinu dana što je bila u koferu, danas je izbušila i zašerafila 100-tinjak rupa i vijaka.
Dali popraviti, vratiti u LIdl ili baciti u smeće?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Samo smeće, to je tak napravljeno. Nema tu sreće neke baš. Ja jučer kupio ručni cilkukar u lidlu jer sam neku gumu rezao 45m dužine 3cm debljine, prije nego sam bil gotov lagar se zdrobil, do kraja sam sa brusilicom i skalperom rezal.
A ovo sam vratil, tj zamjenil za medenjake i omekšivač za veš ženi.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,381
Reklamiraj (ak imaš račun) jer ti budeš dobil novu.
Nisu to loše bušilice, samo si naletel na loš primjerak.
Nazovi direktno Microtec sisteme na tel: +385 1 3634 265 i oni ti budu poslali dostavu po nju i vratili ju dostavom. Jedino ju moraš za pakirati u kartonsku kutiju.
Tak je malo brže nego prek dućana ;)

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,328
Treba zapakirati samo bušilicu, ili kompletan kofer sa punjačem i baterijom i priborom koji je došao uz nju?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,381
Dovoljno je samo ono kaj reklamiraš. Ak ti je lakše u koferu, zapakiraj i njega. Bateriju i punjač si ostavi.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,808
Ako nemaš račun, kupi drugu isto takvu, a ovu vrati drugi dan ovu neispravnu sa jučerašnjim računom.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Imali su problem sa nekom serijom, cijeli "borfuter" ispada van. To je jeftini hobi alat, meni osobno puno bolji od najveceg kineskog srota koji se prodaje na FB stranicama, a sklapa u Poljskoj. Takoder, slavni crveni americki brend, linkao sam nedavno video, je radi ustede napravio reviziju svog dobrog, pouzdanog, kvalitetnog udarnog odvijaca. Izbacili su lezaj, prebacili sav moment na 3 celicna stifta i jos su izbacili jednu potisnu plocu. Pogodi sto, stiftovi su pucali ko staklo. A jedan od poznatijih brendova u svijetu i ovom dijelu galaksije.

kekec01

Novi član
Tu od
15 Stu 2022
Poruka
3
Pozdrav svima. Ne znam gdje da pitam pa ću ovdje ako ne smeta. Raskopao sam pneumatski odvijač za kotače jer gubi snagu. Trebam mast za podmazivanje ali ne znam koja ide. Na googlu nisam imao sreće. Masti ima puno vrsta i ne bih želio staviti krivu. Pa ako može neki savjet. Hvala!!

Najnoviji postovi

Na vrh