• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,381
@MUHA, na mojem Francuzu je pukla manžeta... Bi ju zamijenil?
Ne moraš u motorni prostor, tam sve štima.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
@MUHA, na mojem Francuzu je pukla manžeta... Bi ju zamijenil?
Ne moraš u motorni prostor, tam sve štima.
Baš i ne.

Ali ti nema drugi ko promjeniti dopeljaj auto, bumo rešili.
Naravno, ostaviš auto i putuješ svojim poslom i dolaziš po njega kad je gotovo.
Ili mjenjaj sam, dizalica ti je slobodna, a nebu tak brzo ni trebala.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,940
Jučerašnje iskustvo s nosačima za žlijeb za odvodnju s krova, od susjeda u goricama. Zamolio me daj mi ih stisni u šrauštuk i izravnaj te flahajzle, z rolcangama, doma. Može daj.
Dok sam ja to stegnuo u šrauštuk, pa krenuo s rolcangama od kojih 60-70 cm dužine ručki 🤔😖, nikud nikam. Ostaje spigano, opa, kaj sad napraviti. Dozvao sam suprugu, dao joj kožne rukavice i drži, tu na pločevini kraj šrauštuka. Potom sam ja uzeo alatku od 3kg na drški od možda i 80 cm i udri Mujo šargiju 😖.
Uglavnom ti nosači nemaju blage veze s običnim flahajzlom, oni su od samoga vraga, ali smo mi njih izpeglali. Supruga je priznala da joj nije bilo svejedno dok sam ja to mlatio pored njezinih prsti 🙃.
Sad ih budemo na brijegu vratili susjedu pa neka dalje montira, on je baš pravi samograditelj 👌👍.
Zajebani flahajzli žilavi ko sam vrag, ali pametniji su pa su propustili.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas je točno dva tjedna kaj se igram sa ovim pištoljem, i nakon današnjeg dana mogu reći da je položil sve kaj se dalo i moglo.
Znači nevjerojatno kaj sve dela, pol cola prihvat ima, plus kaj sam ja del redukciju na 1 i testiral nemoguće.
Svaku kunu valja.
Mali ali nevjeovatno kak je jak.

Hazet9012M1

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,381
1200kn je bil na nekom štandu na sajmu u Gudovcu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Takav štitnik sam si ja davno složil za veliku, zbog brusnog kamena, samo neznam više gde mi je

• Like
Reactions: ZJ

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Ja imam dva, ali na lanac. Ovaj na remen je negde bolji, a negde baš i ne.
I naravno sam svoj majstor alat za otpuštanje filtera koji uglavnom i koristim.

Ali za 20 kuna, nemaš kaj razmišljati (y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Ovo je stroj (y)

Danas set za filtere košta 300-tinjak kuna i ko gospon čovek odšarafiš.
A na ovim novim, plastičnim kučištima u kojima je uložak (vidiš kak tehnika ide napred, opet smo se vratili na uloške 🤭) sa takvim alatima moreš samo štetu napraviti

Najnoviji postovi

Na vrh