- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,298
Dobro veli @lijeskakc: udišeš željeznu ili kamenu prašinu koju ona stvara, nakon kaj potrošiš novce na Boschovu mašinuJa još nisam na ničem. Kakvi su efekti od Boscha? Kak se konzumira?
Mislim da znam o kakvoj se brusilici radi... Imao sam nekih 4 godine dok je moj otac je donio doma i izvadio je iz kutije i na nju stavljao zlatni stitnik... Bilo to prije nekih 37 godina... Poslao sam poruku ocu da mi poslika koji je to model. To je stroj od nekih 1800w i znam da joj ni jedan model nije mogao parirati... Još i danas se vrti i ima karakterističan zvuk vrtnje (fucka)Trebam pomoć oko modela ove iskrine brusilice. Ako se tko od starije ekipe sjeća, tata ju je davno kupil novu i nije zapamtil model.
Teško je ko 2 današnje, s njom smo rezali samo beton i sada je rotor otkazal poslušnost..
Pa mi treba model za iskanje rotora. Ili ako tko može premotat za neku razumnu cijenu. Lokalni majstor mi je malo preskup
Da ima zvuk fučkanja.. Jako si blizu s ovom, to je manji model.. Imam i nju, ali je zacvikal donji ležaj na rotoru i otopil plastično kučište pa je i ona u mirovini..Poslao mi slike otac.. Probajte s tim modelom, mada ni se čini da je ipak vasa stariji model...
Ova je isto sa njuškala.Ovo je još veća brusilica, al sad imam bar neki orijentir, pa budem po tome probal tražiti..