• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,370
Microtec sistemi 4 the win... Znači u 3 dana riješeno i slanje i povrat meni pod garanciju.

Nova baterija proizvedena prije mjesec dana...
1000023553.jpg 1000023554.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,370
I da ga predas, vrate ti ga. Ali ja uvijek kopiju predajem. Tj. Od kad je lidl plus aplikacije, pošaljem im mailom račun direktno iz aplikacije. Što se toga tiče ni nemam "original" račun pošto sam uključio opciju da mi na blagajni ne izdaju papirnati račun.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
998
Mene sad i Microtec drka, nikako pokupiti paket, čekam tjedan dana... Sad si me sjetio s tom Lidl aplikacijom, nešto je spominjala da ima moje podatke u aplikaciji, a ja znam da se nikad nisam registrirao, očito su me zamijenili s nekim.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,370
Imaju oni tebe u sustavu da malo malo nešto pokidaš. Na to ono misli 🤣...

Računaju da što duže ne dođu po tebe, do će dulje trebati da opet pokidaš 😅

ZKL

Član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
110
Pozdrav svim forumašima
Već jedno vrijeme razmišljam o tome da si možda kupim tester kompresije,inače nisam mehaničar meni bi to trebalo da izmjerim kompresiju na dvotaktnom motoru tzv"cvajtag" kolko sam pratio na internetu vidio sam da ljudi koriste ovak nešto:
Pa bih volio da mi netko odgovori od vas iskusnijih dali ovake testere i vi koristite za mjerenje kompresije ili drugačije i dali ova dva u linku kaj valjaju?Hvala svima u naprijed. ;)

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,046
Ovakvog, iz top alati ima moj brat.
Kupljen u nekom web shopu, bila potreba izmjeriti kompresiju na nekom skuteru.
Mjerili s gibljivim crijevom i kosilice i pile no rezultati su bili, da kompresija nije dobra,a strojevi ispravni.
Probali s krutim nastavcima, e ti rezultati su bili jako blizu stvarnih( isprobano na potpuno novoj četverotaktnoj kosilici)
Nije neka lova, no isplati se barem za okvirne rezultate.

• Like
Reactions: ZKL

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
182
Kod male kubikaže bitno je samo da ima nepovratni ventil odmah na dijelu koji se pričvršćuje na cilindar da se ne izgubi kompresija u crijevu.

ZKL

Član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
110
Hvala na odgovoru dečki ako se ne varam ovi dva na linku mislim da imaju nepovratni ventil

ZKL

Član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
110
Ak me oko ne vara sliči onom na prvom linku od Tokića kaj sam stavil.
Koja je ovo marka ak nije tajna i kak vas ste zadovoljni?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,374
Marka! Neki Compresion tester.
Vrlo sam zadovoljan. Danas ga izvadio iz regala i plastike nakon 30-40tak godina, samo da ga slikam. Još ima stare jedinice, ne bar-e. Dobio tam od Trumpa! :unsure: :hahah:

Na vrh