• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

gost1975

Novi član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
19
Za 30-40€ nebi se puno bavio sa njom. Ako mehanicki ne vidis nista tebi poznato da je u problemu onda mjenjaj, tako je zamislio inzenjer. nhf.

karlom

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
340
Ma što bi bilo mehanički kad puno nije ni radila. Mislio sam izbaciti zaštitu. A ne znam jel u bateriji ili alatu.

gost1975

Novi član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
19
Si bio u Oreškovićevoj? Možda ga nije ni bilo jer zna bit nekad da su neke stvari u katalogu, a da ih uopće ne dobe u dućan ili dobe 1, 2 komada
Nazovi ih na tel. i dostavit ce ti u najblizu poslovnicu.

Ma što bi bilo mehanički kad puno nije ni radila. Mislio sam izbaciti zaštitu. A ne znam jel u bateriji ili alatu.
Slucajno imam nazovi "laboratorij" za elektroniku, ali prije bih je reciklirao nego se bavio gubljenjem vremena tj. realnih novceka. To je jednostavno preskupo za popravljanje.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Trebam preporuku za hobi pneumatsku čavlericu, ništa specijalno, ovo što vidim mi je brutalno skupo za hobi poslove. o_O

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Kako se to puni, gdje se spaja kompresor? :D

Parkside sam baš i tražio, imaju solidan pneumatski, samo ajde nađi negdje, nema ni na Njuškalu.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,496
I ja sam mislio da je to smeće i radio bedake iz toga ali sam si sve pločevine za prednju hidrauliku 10 mm debljine bušio s ovim srednjim, jedino treba jako puno mazati i ude dobro. Imam ja u firmi puno skupljeg i nije ništa bolji od ovog.

Najnoviji postovi

Na vrh