• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,901
Onda imaš temu za prodaju, ili pp ili sms ili.....
Kolega je pital za sliku pločice, a tvoja nijedna toga nega, jedna čak nije ni slična....

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
255
Ajde da pitam i ja nesto... Sabljasta pila... Koje pilice za rezati svinju po pola... Kupio crnu Parkside (Bosch professional mi steta za to). Doma imam Bosch pilica hrpu, i karbidne i BIM, za drvo i metal, progresivne... Mislio sam naručiti inox... E sad... Koliko zubaca po incu, koliko duga pila. .. Jednostavno me zanima s čim vi to rezete... Mi do sad rezali rucnom mesarskom pilom,ali otac star i to tesko vise ide... Čitao na raznim forumima da ljudi režu i s pilama koje dođu sa sabljastom... Mene najvise vuce da BIM pila oko 20 cm, i 6 zubica po inchu bi bila ok za to...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,039
Onda imaš temu za prodaju, ili pp ili sms ili.....
Kolega je pital za sliku pločice, a tvoja nijedna toga nega, jedna čak nije ni slična....
Jedna je Iskra, druga Skil.
A ne koristim pp, lakše mi je SMS poruka preko mob broja! :unsure:
Kad nekom dopizdim, nek promijeni broj!

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,833
Neka ovakva ili nekog drugog proizvođača.

Ne znam za ove pile, al kupil sam one inox iz Supergoldy i niš od toga previše se uvija i onda odeš svukud u meso samo tam kam bi trebal nejde, možda je i neko zadovoljan s njima ja nisam.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,833
A možemo i ovak onda, cijena ovih iz supergoly i ovih kaj je muha stavil link je ista, čak su i zubi isti(po meni pregrubi) pa ti sad meni reci jel su ove kvalitetnije?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,533
Ja već godinama koristim bimetal pile do 200 mm dužine a prerežem dosta toga kroz godinu, inox pila koju sam kupio u lokanom dućanu nije mi se pokazala dobro jer jako trga i preveliki su zubi. Dok ne naletim na neku sa manjim zubima i dalje koristitim bimetal. Ne kupujem ove jeftine jer su tanke i uvijaju se ko list papira. Jedino što treba skinuti boju da ne ostavlja trag po kostima.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,522
20241215_132505376.jpg
Ja u godini 2 do 3 puta koljem junad,, i koristim ove pile,, njih su mi preporučili ovi što uslužno kolju svijetu stoku,,cijena nekih 5 ojera,, svake godine kupim po jednu,,

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,584
Mika,nisam fan ni jednog brenda,ali ovo sa supergoldy je 99 posto bofl roba. Samo primjer,da njihov trimer ima 6-7ks,odma me stisne na šekret. Tek karakteristike njihovih el alata🤭. Boš,makita i kompanija su mala deca za njih. A onda zide da puno zuji,malo meda daje. Po meni ,realno,žali bože poštarine

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,522
Ajoj,, ako budem narednih dana išao u grad(pošto sam ja na selu)kupim u dućanu za narednu sezonu pa poslikam,, ovako neznam te parametre,, dal je boss il makita??

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,058
A kak se to rabi?
Staviš na stup i digneš gore za donje ručke i pustiš dolje... Nakon nekih 20-30 cm onda isto tako za gornje ručke.

I stup ide ravno u zemlju, a tebe ne bole prsti, zglobovi od macole.

Na vrh