Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 10,082
Prije nekog vremena pitao sam koje pilice za kolinje... Naručio sam ove, izgledaju dobro... 8 zuba po inchu.. Radna dužina 200...mislim da budu ok.Ajde da pitam i ja nesto... Sabljasta pila... Koje pilice za rezati svinju po pola... Kupio crnu Parkside (Bosch professional mi steta za to). Doma imam Bosch pilica hrpu, i karbidne i BIM, za drvo i metal, progresivne... Mislio sam naručiti inox... E sad... Koliko zubaca po incu, koliko duga pila. .. Jednostavno me zanima s čim vi to rezete... Mi do sad rezali rucnom mesarskom pilom,ali otac star i to tesko vise ide... Čitao na raznim forumima da ljudi režu i s pilama koje dođu sa sabljastom... Mene najvise vuce da BIM pila oko 20 cm, i 6 zubica po inchu bi bila ok za to...
Kolega veco, ja sam ti obećo poslikat kad kupim novu ovu što ja koristim,, ja se izvinjavam,,al stvarno do danas nisam išo do dućana ,,evo kupio sam za sledeću sezonu,,Prije nekog vremena pitao sam koje pilice za kolinje... Naručio sam ove, izgledaju dobro... 8 zuba po inchu.. Radna dužina 200...mislim da budu ok.
Cijena ispod 5 eura za 2 komada - Temu.
Ak već to kupuješ,onda Bauhaus. 89 eura i 5 godina jamstva. Onda tolko vrijediIma netko iskustva sa Scheppach alatima, pouzdanost, trajnost... konkretno me zanima ova brusilica Višenamjenska brusilica MRS1300 | 1300W | Scheppach - IFS vrijedi li tih novaca?
Ja imam njihov kompresor bez boce, nekih 5 godina zasad, bez ikakvog problema...ak kaj znači il pomažeIma netko iskustva sa Scheppach alatima, pouzdanost, trajnost... konkretno me zanima ova brusilica Višenamjenska brusilica MRS1300 | 1300W | Scheppach - IFS vrijedi li tih novaca?