• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

dohtor

Član
Tu od
9 Lis 2011
Poruka
217
godinu dana prije eura sam ih i ja kupio u Bauhausu, i sjecam se da su bila 506kn....

• Like
Reactions: ZJ

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
257
Kolega veco, ja sam ti obećo poslikat kad kupim novu ovu što ja koristim,, ja se izvinjavam,,al stvarno do danas nisam išo do dućana ,,evo kupio sam za sledeću sezonu,,
View attachment 78250 View attachment 78251
E to je to! 👍
Takve inače koristim od Bosha i za drvo i za metal. Imam i karbidne od Bosha.
Samo nisam bio siguran da bi bile ok i za kosti i meso...
Netko je rekao da bi trebalo boju skinuti.
Hvala kolega na odgovoru!
Lp

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,547
Boju treba obavezno skinuti jer sam ja kupio isto Bosch pile ove godine i ostavlja trag po kostima.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,787
A ova kolica koliko mogu tereta podnijeti i prevesti od točke A do točke B? Bez da se gume probuše i da teret sigurno stigne na odredište.💪
20250103_125340.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,135
Kaže puknuti da ovdje pitam.

Jel se može gdje naći ovakav čep bez rupe u sredini?

Da začepim pivske bačve..
1000020377.jpg 1000020385.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,117
Ali prikazani čep nema navoj jer se srednji dio samo ugura prilikom punjenja, feder ga pritišće da brtvi

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,135
Pa trebam
A gdje je ostali dio?
I što ćeš držati u bačvi?

Imam ostali dio, oprugu i cijev. Guma se pokidala.

U bačvi ću držati običnu vodu naravno 😏.

Nisam ni mislio za sredinu. Nego cijeli čep.

@lijeskakc ma za pare koliko tokar uzme za čep uzmem od inoxa 65mm čep sa tri clamp om i brtvom... 9e me dođe. Ali pošto sam dobio 17 bačvi... 17x9... Mislio sam malo uštedjeti.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,135
Dok nabavim materijal za izrezati, izrežem i pripremim.... Nađem majstora koji mi to hoće odratiti...onda platim tog majstora.... To mi je opcija ako ne nađem neke pvc čepove

Najnoviji postovi

Na vrh