• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,897
Mislim da ti nema nigde u ponudi uopce taj nastavak. Treba mi nastavak za onaj oscilacijski multi alat ali za metal...ima samo one za drvo i brusenje...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,862
A koji nastavak; pila ili kaj drugo?
Za pilu njism siguran da uošpće postoji, jer bi se rastopila skupa z komadom kojeg pili.
Vjerojatno samo trokutasta glava na koju ide šmirgl.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,203
Mislim da ti nema nigde u ponudi uopce taj nastavak. Treba mi nastavak za onaj oscilacijski multi alat ali za metal...ima samo one za drvo i brusenje...

Imaš u pevexu 100%. A i ne otopi se. Rezao sam ja s njim eksere u štoku i cijevi

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,203
Ako se dobro sjećam, kad sam cijevi onda sam wd40 malo prskao. Za eksere nisam ništa

• Like
Reactions: ZJ

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,203
Znači netko mi je ukrao parkside lampu i 4ah pametnu bateriju.

Večer vina. Ja ju objesio na štand. I pokupimo sve, osim par boca i lampe. Odemo se ugrijati kraj vatre. Za 15 minuta sjetim se lampe... 15 metara od mene stand. Ajde idem ju spremiti.

Netko ju je već spremio.

Znači netko je s lanca na vrh kućice skinuo lampu I ukrao je.

Pa ljudi moji ovaj narod je zaslužio da propadne

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,862
Ajd ne kukaj, ionak si tu bateriju kupil z velikim popustom 🤭
Ma tko bi išel ukrasti Parkside? Mora da ti je negdje opala usput :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,044
Bil sam i ja jenput na večeri vina. Došel sem doma bez kaputa i auta. Drugi dan sem išel po njih.
Sreča pa si znal gde si ih ostavil.
Ovi moji pajdaši su se neko popodne prizivali da se sjete gde su sve bili pa da znaju kam po auto da idu :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh