• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,379
Pa očito mi nije suđeno da imam lampu.. Očito...

Dobro da sam zamijenio neispravnu ćeliju na staroj 😅
1000023280.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,379
Poštar viče da ga boli briga. Da on nije vidio oštećen paket.

U njemačka stoji oznaka da je vagano 500g... Paket u hrvatskoj 164g...

Znači u sortirnici vjerojatno netko otvorio, maznio I zalijepio natrag.

Javio sam se owimu. Tražili su slike i sve. I sad čekam odgovor.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,008
Vjerojatno ti budu poslali novu…njima je više stalo do ugleda nego do troška.
Imal sam dobra iskustva s OWIM-ovim reklamacijama.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,005
Pljujem sad i na Owim i na Microtec. Zvao, slao prijavu reklamacije preko weba, nitko pojma nema kad ću dobiti novi alat i kad će pokupiti neispravan. Prošlo je debelo preko mjesec dana...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,008
Ja sam na jednog starije serije cekal malo manje od pol godine. Kak , je bila zamjena, vrijedi nova garamcija od 5 g.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,196
Meni je prošli četvrtak zatajila Bošova aku brusilica, odmah sam im poslal zahtjev da si dojdu po nju.
U petak ujutro je došel GLS, u ponedeljak su me obavjestili iz GLS-a da imaju paket u najavi i u utorak ujutro je brusila u mojim rukama.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,712
Muha,to baš i nije dobro. Da imaš drugu marku,mogel si koji mesec počivati dok dojde druga. Ali ,kaj bi,ti si nori za poslom 🤭. Zato,razmisli o promjeni brenda alata :hahah:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,008
čeka...taj Bosch košta 5x više od naših igrački i reklamiral si bateriju i brusilicu???
Onda PS i nije toliko loš...a i većinu reklamacija rješavaju u par dana.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,196
čeka...taj Bosch košta 5x više od naših igrački i reklamiral si bateriju i brusilicu???
Tak je, i ne sramim se toga.
Trenutno je star 2 i pol godine i još uvijek nisam spreman recenziju istog napraviti i pohvaliti se koji su sve kvarovi bili.
Kad mu budu tri onda bum, ako bu mi se dalo.
Ali mu budu tri godine rada. Istina, stoji na stalaži ali se koristi dosta. Pogotovo brusilica i bušilica jer stalno treba nove dijelove prilagođavati, tu i tam kakva bravarijica... nije mi svaki dan u rukama ko tebi ali ni ne izgleda mu vanjština ko na tvom koji se nadelal ko nijedan....
Upravo je pilila, delam neku kočnicu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,196
Kod Prakdside
To je valjda jedini alat koji ima sto "podrugljivih" imena.

I dalje sam mišljenja da je sve to isti ili jako sličan k. samo drugo pakovanje i da svi valjaju dok je garancije, a nakon toga samo udomljavanje ili reciklaža i u dučan po novo jer je svaki popravak van garancije neisplativ.

Nekad je u selu bil jedan švas aparat, dve brusilice, tri bušilice i tri motorke, četri freze i pet traktora. Svakome sretnom vlasniku se je za čas otplatil mada je bil skup svaki alat.
Danas si svaka hiža more priuštiti svakakvi alat koji onda uglavnom stoji, a kad stoji ne kvari se i tak kreče rasprava koji je bolji jer ja ga imam več godinama i on samo ideeeee...... sa vrpe na vrpu.

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,501
Punjač, postavljen na 60%, cijeli dan puše ventilator, nikako da napuni? 🤔, baterija treperi, a onda pritisnem tipku 60%, i u kratkom vremenu napuni na 100%, ugasi se ventilator i upali zeleno, a kad stisnem opet 60%, opet se upali ventilator i narančasto.
Dali to tako mora biti? Ili je kvar?
Baterija je nova 8Ah.

Prilozi

• 1000035695.jpg
    1000035695.jpg
    33.3 KB · Pregleda: 15

Najnoviji postovi

Na vrh