• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,057
Punjač, postavljen na 60%, cijeli dan puše ventilator, nikako da napuni? 🤔, baterija treperi, a onda pritisnem tipku 60%, i u kratkom vremenu napuni na 100%, ugasi se ventilator i upali zeleno, a kad stisnem opet 60%, opet se upali ventilator i narančasto.
Dali to tako mora biti? Ili je kvar?
Baterija je nova 8Ah.
Nije kvar, i moji se tak ponašaju kad su baterije punije a želim 60%.
Probaj isprazniti bateriju pa ju puniti odmah sa zadanim 60%.

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,526
Sada su sve baterije pune, trenutno nemam ih na što isprazniti...neka budu spremne, ukupno 4 komada.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,313
Da li je netko kupovao parkside u Kauflandu
Oni imaju stalno alata,ali mi nekakodjeluje da je skuplji nego u Lidlu

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,869
ako mislite na c4 to je promasena serija.kolegi je prvi trajao mj dana, mozda 7-8x koristen, i uzeo jucer taj paket od 130e i isao mijenjat tockove jucer na traktoru, riknuo na drugom tocku
Ne znam koja je serija, crni je i kolega ga ima već dosta dugo i puno ga koristi jer ima doma radionu. Jedino si je još kupio dodatnu bateriju tako da je stalno spreman za upotrebu. Tad je bio čak i nešto jeftiniji ako sam ga dobro shvatio.

Na vrh