• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

Luka93

Aktivni član
Tu od
14 Lip 2020
Poruka
200
Bauhaus, 229€ isto sa dvi baterije i punjačem. Tri godine garancije nakon registracije.

• Like
Reactions: ZJ

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,347
Ima tko ideju šta bi na ovoj tiskanoj pločici mogao biti problem, svijetlila je ravno dvije minute i otkazala poslušnost
Napon dolazi do tiskane pločice, ali ne ide na ledice
1000005888.jpg 1000005886.jpg 1000005890.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,027
Baš si mjerio izlaz na LED-ice? Možda je neki hladni lem, probaj jače stisnuti dio po dio PCB-a. Ako ne pomaže, onda nema druge nego multimetrom gađati element po element, ali pucam na neki od IC-ova.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,347
Reklamirao sam i rekli poslati će drugu,ali bih pokušao i ovu osposobit
Baš si mjerio izlaz na LED-ice
Da mjerio sam multimetrom izlaz žica sa plkočice koje idu prema ledicama,neznam koliki bi trebao biti,ali je 0 v,na ulazu pločice imam napon baterije
probaj jače stisnuti dio po dio PCB-a
I to sam pokušao,ali nedaje rezultate,doduše,jako je sitna,pa je i teško pogoditi svaki kontakt

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,324
Da li ti radi multimetar? Ako si i njega kupio u Lidlu onda ti je prilika da istovremeno, u istome trošku, pošalješ i njega na reklamaciju. :unsure:

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,027
Dva su IC-a, ovo ostalo su tranzistori i čini mi se jedan kondezator skroz lijevo.

A kakav je prekidač/taster, možda on zeza?

puma

Član
Tu od
16 Lip 2024
Poruka
63
Recimo da si maher za elektroniku!
Tu ima 4 ili 5 integriraca. Nemaju oznake. I što onda?
Lee Ti si popravljao radioaparate sa čeličnim lampama pa se sigurno razumiješ u elektroniku. :unsure:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,507
Nešto se razumijem!
Kad čovjek donese radiaparat sa lampama onda na dvorištu skineš zadnju ploču, istjeraš miševe i ispušeš unutrašnjost! Tada ćak možda i proradi! :unsure: :hahah:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,813
A kod elektronike je bitan dobar nos. Pomirišeš, osjetiš koji sklop smrdi i zamijeniš ga. Uključiš i proradi. :)

Na vrh